foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Viņi diez vai svinēs sudrabkāzas, bet garlaicīgi nebūs!” - ko par Kiviču laulību saka numerologs Kristaps Valters
Numeroloģijas entuziastam Kristapam Valteram ir savs vārds sakāms par Kiviču kopdzīvi.
Slavenības
2020. gada 14. janvāris, 05:54

"Viņi diez vai svinēs sudrabkāzas, bet garlaicīgi nebūs!” - ko par Kiviču laulību saka numerologs Kristaps Valters

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

„Ir tikai apsveicami, ja Andrim un Lienei tāda dzīve patīk un viņiem ir labi. Taču, lai viņu laulība būtu izdevusies, abiem jāņem vērā būtiskas lietas,” spriež Kristaps Valters.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Basketbola treneris un bijušais Latvijas izlases spēlētājs Kristaps Valters ne reizi vien uzsvēris, ka viņa dzīvē lielu lomu ieņem numeroloģija. Tā viņam palīdzējusi pieņemt svarīgus lēmumus, ar numeroloģijas palīdzību Kristaps vairāk iepazinis komandas biedrus, spējis labāk saturēt kopā kolektīvu un gūt uzvaras. Kristaps Valters pats daudz nodarbojas ar numeroloģiju, tāpēc žurnāls "Kas Jauns" tieši viņam vaicājis – ko par Andra Kiviča un Lienes Skulmes laulību vēsta skaitļi?

Izanalizējis Andra un Lienes dzimšanas datus, numeroloģijas pazinējs Valters secina: „Viņi ir ļoti seksuāls pāris. Tas nozīmē, ka viņu kopā būšanā dominē seksuālās attiecības. Kamēr viņiem sekss būs aktuāls, tikmēr attiecībās viss būs kārtībā. Kaut gan nedaudz opozīcijā viņiem ir enerģētika, kas nozīmē, ka viņi viens otram nedaudz kaitē, tajā pašā laikā viņi viens otram piestāv. Skaitļi rāda, ka viņiem ir viens dzīves virziens – abi lieliski saprotas, taču abu enerģētika ir tik spēcīga, ka šo cilvēku dzīvē mierīgi periodi mīsies ar skandāliem. Garlaicīgi nebūs!”

Bet ko vēsta Kiviča ceturto laulību datums – 03.01.2020.? To Kristaps Valters izanalizējis kopā ar pieredzējušo numeroloģi Inetu Ventnieci-Krīgeri, kas ir Kristapa skolotāja un padomdevēja numeroloģijā. Lūk, secinājums!

„Ja viņi šajā dienā apprecējās pēc pulksten 12, tas viņiem neko labu nesola. Mēness, iegājis Auna zīmē, nedod izredzes uz mierīgu laulību. Bet, tā kā laulība ir skola visas dzīves garumā, tad pārbaudījums šim pārim būs laiks. Ja abi pa dzīvi ies roku rokā un nemēģinās viens otru pārspēt, būs labi. Viņiem jāpielāgojas, bet, tiklīdz sāks viens otru izaicināt, tā būs tracis. Skandāli mīsies ar mierīgiem dzīves periodiem, bet būtiski, ka abiem ir nepieciešamas pārmaiņas. Vienmuļa dzīve šo pāri nogalina.

Viņi uzlādējas no skandāliem. Jo vairāk sabiedrība viņiem pievērsīs uzmanību, jo labāk viņi jutīsies kā pāris, jo viņi no šīs uzmanības uzlādējas.

Tā ir savienība, kas no vienas puses ir atbildīga un mudina sasniegt mērķi, no otras puses – tā visu laiku ir atrašanās uz pulvera muciņas ar iedegtu laika degli,” – tā par Andra Kiviča un Lienes Skulmes noslēgto laulību vēsta numeroloģija, un Kristaps Valters piebilst: „Bet jāņem vērā, ka kāzām sliktu dienu nav, vienkārši ir konkrētām dienām nepiemēroti konkrēti pāri. Šis pāris ir ļoti emocionāls, un ar šādām emocijām viss var notikt, tāpēc, manuprāt, šis pāris diez vai svinēs sudrabkāzas. Lai gan tagad jau vispār Latvijā nav daudz pāru, kas visu mūžu nodzīvo kopā. No savas puses Lienei un Andrim novēlu savstarpēji pēc iespējas vairāk pielāgoties. Jo, kas attiecībās ir galvenais? Attīstīt tās un mācēt norīt vienam otra „tarakānus galvā”, sadzīvot ar tiem.”

Kiviča un Skulmes sāga

Interneta joki par Andri un Lieni.

gallery icon
18

Kas ir numeroloģija?

Numeroloģija (latīniski: numerus – skaitlis, logos – zinātne) ļauj izprast likumsakarības, kā personas dzimšanas dati, vārds un uzvārds ietekmē katra psiholoģiskos procesus, viņa attieksmi pret dzīvi un cilvēkiem kopumā. Tāpat kā eksistē DNS kods, kas atbild par fizioloģiskajiem procesiem ķermenī, tā eksistē ciparu kods, kas satur informāciju par psiholoģisko uzvedības modeli. Numeroloģija ir metafiziska zinātne, kas skaidro skaitļu vibrāciju ietekmi uz cilvēka dzīvi.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās