foto: REUTERS/SCANPIX
"Man patīk viņi visi!" - iepazīšanās aplikācija nobloķē Šāronu Stounu
Šārona Stouna.
Slavenības
2019. gada 30. decembris, 15:04

"Man patīk viņi visi!" - iepazīšanās aplikācija nobloķē Šāronu Stounu

Jauns.lv

Iepazīšanās aplikācija “Bumble” nobloķējusi pasaulē slavenās un seksapīlās aktrises Šāronas Stounas profilu, jo saņemtas vairākas ziņas par to, ka 62 gadus vecās sievietes profils ir viltots.

Par to aktrise paziņojusi savā “Twitter” kontā. "Neizslēdziet mani no stropa!" savā ierakstā minēja slavenība. Uzreiz pēc tam viņas profils atbloķēts.

Šārona Stouna guva slavu 80tajos un 90tajos gados filmās “Kazino” un “Atcerēties visu”, bet epizode ar kāju sakrustošanu filmā “Pamatinstinkts” kļuva teju leģendāra.

Aktrise ir divreiz precējusies. Pirmajā reizē ar producentu Maiklu Grīnburgu un pēc tam žurnālu redaktoru Filu Bronšteinu. Abi izšķīrās 2004.gadā.

2014.gadā slavenība atzina, ka ir atvērta randiņiem, bet pēdējos gados dažādās intervijās atklāja, ka meklē vīrieti. "Man patīk viņi visi!" - par vēlmi veidot attiecības ar pretējo dzimumu izteikusies Šārona.

Dabisks skaistums: Šārona Stouna 59 gadu vecumā

gallery icon

“Bumble” ir iepazīšanās aplikācija, kas savieno lietotājus, kuri meklē romantiku vai draudzību. “Bumble” atšķiras no citām līdzīgām aplikācijām, jo lai uzsāktu sarunu, sievietei pirmajai jānosūta ziņa.

Aplikācijas izveidotāja Vitnija Volfa Hērda pēc MeToo kustības vēlējusies sievietes ievest iepazīšanās pasulē un dot viņām iespēju izdarīt pirmo gājienu, vēsta BBC.