Karlīnas Vītoliņas grāmatas "Es pats un mēs kopā" atklāšana

2019. gada 17. decembrī konceptuālās mākslas telpā "D84" notika fotogrāfes Karlīnas Vītoliņas grāmatas "Es pats un mēs kopā" atklāšana.

gallery icon
Slavenības
2019. gada 18. decembris, 12:25

FOTO: sabiedrībā zināmi ļaudis ar atvasēm sveic fotogrāfi Karlīnu Vītoliņu grāmatas atklāšanā

Jauns.lv

Otrdien, 17. decembrī, konceptuālās mākslas telpā "D84" notika fotogrāfes Karlīnas Vītoliņas grāmatas "Es pats un mēs kopā" atklāšana.

Grāmatā iekļauti 53 ģimeņu foto, ko Karlīna fotografējusi vairāku mēnešu garumā. Katru no tiem papildina vecāku atmiņas par laiku, kad viņi paši bija pusaudži, – skaistas un skarbas kā dzīve. Tāpat viņi dalās pieredzē par lielākajiem izaicinājumiem, ar kuriem saskaras, audzinot savus bērnus, iedvesmojot, lai katrs no lasītājiem grāmatā varētu atrast sajūtu, ka nav viens kādā sarežģītā situācijā.

Grāmatā savos stāstos dalījušies šādas sabiedrībā zināmas personības kā gleznotāja Kristīne Luīze Avotiņa, režisors un aktieris Intars Rešetins ar sievu Zandu Zariņu-Rešetinu, režisors Alvis Hermanis un režisore, aktrise un topošā psiholoģe Kristīne Krūze-Hermane, gleznotāja Paula Zariņa-Zēmane, modes dizainere Una Bērziņa ar vīru restorānu vadītāju Endiju Bērziņu, Madara Biedriņa ar vīru bijušo basketbola zvaigzni Andri Biedriņu, grafikas dizainere un Latvijas Kultūras akadēmijas Kultūras koledžas dizaina un modes virziena vadītāja Daina Gāga-Ēķe ar vīru Andreju Ēķi, uzņēmējs un bērnu grāmatas "Zili brīnumi, Sociālā fizika bērniem" autors Aldis Kalniņš, "Kim?" mākslas centra izveidotāja, mūzikas festivāla
"Rīga Jūrmala" izpilddirektore Zane Čulkstēna, Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa, mūzikas un mākslas festivāla "Positivus" vadītājs Ģirts Majors, fonda "Mākslai vajag telpu" dibinātāja un vadītāja Katrīna Jaunupe ar vīru Edgaru Jaunupu un daudzi citi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Karlīnas Vītoliņas grāmata "Es pats un mēs kopā" tapusi Pusaudžu resursu centra atbalstam.