TV
2019. gada 16. decembris, 08:45

Zināma pašmāju "X faktora" trešās sezonas uzvarētāja

Jauns.lv

Ir noslēgusies TV šova “X faktors” trešā sezona, tajā par uzvarētāju kļuva un galveno balvu – līgumu ar ierakstu kompāniju "Sony" un 10 000 eiro - ieguva Elīna Gluzunova, otrajā vietā ierindojās Diāna Paško, trešajā Klāvs Ozols.

Šova "X faktors" trešās sezonas fināls

Šova "X faktors" trešās sezonas fināls.

gallery icon
71

Aijas Auškāpas komandas fināliste Diāna Paško kāpa uz skatuves pirmā, izpildot Šēras dziesmu “Strong Enough”, ko māksliniece veltīja sev, stāstot, ka bērnībā ir bijusi ļoti nepašpārliecināta un ļoti prasīga pret sev i. Un šī dziesma jaunajai mūziķei kalpo kā apliecinājums, ka ir jānotic sev. Ar otro dziesmu fināla vakarā Diāna piepildīja savu bērnības sapni, izpildot dziesmu “Ogles” kopā ar latviešu supergrupu “Prāta vētra”.

Arī grupas ”Prāta vētra” solists Renārs Kaupers atzina, ka tur īkšķus par to, lai Diānai izdodas gan “X faktorā”, gan uz citām skatuvēm.

Reiņa Sējāna komandas fināliste Elīna Gluzunova emocionāli saviļņoja ar Zigmara Liepiņa dziesmu “Zibsnī zvaigznes” kopā ar kori “Maska”. Elīnas mentors pārliecinoši pauda, ka Elīna ir gatava ne tikai lielām skatuvēm, bet arī mūzikai tās visplašākajās izpausmēs. Bija arī Elīnas uzstāšanās kopā ar mentoru Reini un viņa grupu "Instrumenti", izpildot dziesmu “HES un Tu”, pēc kuras Intars Busulis, lēkdams kājās, sauca, ka tas esot bijis “Ideāli”!

Marata Ogļezņeva komandas finālists Klāvs Ozols kā pirmo dziesmu izpildīja "The Beatles" leģendāro hitu “Hey Jude”, kas piecēla kājās skatītājus zālē, kā arī izpelnījās viennozīmīgi pozitīvu vērtējumu no žūrijas. Intars Busulis atzina, ka Klāvu viņš ir ieraudzījis jaunā tēlā - nopietnu un nobriedušu. Otro reizi pusfinālā Klāvs Ozols kāpa uz skatuves kopā ar dziedātāju Aminatu, izpildot dziesmu “Love Injected”, kas, pēc žūrijas vērtējuma, bija īsta “bauda ausīm”.

Pēc priekšnesuma arī Aminata slavēja Klāvu, sakot, ka viņš jau esot gatavs lielai skatuvei. Tomēr pēc skatītāju balsojuma Klāvs ierindojās trešajā vietā un no cīņas superfinālā izstājās.

Superfinālā sacentās Diāna Paško ar Elīnu Gluzunovu. Diāna Paško izpildīja Sema Smita lirisko “I’m Not the Only One”, savukārt Elīna kāpa uz skatuves ar Eltona Džona “Can You Feel the Love Tonight”, kas arī nodrošināja Elīnai uzvaru šovā!