foto: publicitātes (Kaspars Krafts, F64)
Jau šovakar noskaidros "X faktora" uzvarētāju - muzicēs arī "Prāta vētra" un "Instrumenti"
Klāvam Ozolam uz skatuves pievienosies dziedātāja Aminata.
TV
2019. gada 15. decembris, 13:55

Jau šovakar noskaidros "X faktora" uzvarētāju - muzicēs arī "Prāta vētra" un "Instrumenti"

Jauns.lv

Jau šovakar - 15. decembrī - kanālā TV3 skatītājus sagaida muzikālā šova “X faktors” trešās sezonas lielais fināls, kur par galveno balvu – līgumu ar ierakstu kompāniju "Sony" un 10 000 eiro cīnīsies Diāna Paško, Elīna Gluzunova un Klāvs Ozols.

Lielā fināla laikā uz skatuves katrs dalībnieks kāps ar divām dziesmām, viena no tām būs solo priekšnesums, savukārt otra tiks izpildīta kopā ar pašmāju mūziķiem.

Diāna Paško kāps uz skatuves kopā ar grupu “Prāta vētra”. Par gaidāmo stāsta Diāna: “Es ļoti gaidu finālu, jo tā ir iespēja maksimāli pietuvoties manam sapnim - kļūt par dziedātāju un radīt savu mūziku. Taču viens no maniem bērnības sapņiem piepildīsies jau šovakar, jo es dziedāšu kopā ar grupu “Prāta vētra”, vienlaikus esot gan saviļņota, gan satraukta, jo tā ir ļoti liela atbildība. Kopš šova sākuma es nekad neesmu bijusi viena - man bijāt jūs, mani atbalstītāji, par ko esmu ļoti pateicīga. Un tieši šovakar man jūsu atbalsts būs nepieciešams vairāk kā jebkad agrāk!, tādēļ es uz jums paļaujos - mums viss izdosies!”

Elīna Gluzunova izpildīs dziesmu kopā ar grupu “Instrumenti”: “Pirmkārt, man ir liels gods uzstāties fināla raidîjumā un pārstāvēt visus savus atbalstītājus. Otrkārt, piepildîsies mans sapnis un uz skatuves būšu kopā ar daļu savu bērnības elku no grupas "Cosmos" -  Reini un diviem Jāņiem. Tas ir neticami, ka šis brīnums notiek tieši ar mani! Īpašu sajūtu raisa fakts, ka katra Jūsu balss tiks ziedota labdarības akcijai "Eņģeļiem pār Latviju" un kopīgiem spēkiem mēs palīdzēsim bērniņiem, kuriem tas patiesi vajadzīgs!"

Klāvam Ozolam pievienosies dziedātāja Aminata. Klāvs atzīst, ka gatavošanās finālam ir izaicinoša: “Man būs ļoti lielas tēla izmaiņas, es labāk izrādīšu savas muzikālās prasmes un, protams, es esmu pagodināts, ka man būs iespēja uzstāties blakus Aminatai! "X faktora" fināls noteikti būs spilgts un pārsteigumu pilns.”

Superfinālā pēc skatītāju balsojuma nokļūs divi dalībnieki, kas sacentīsies ar solo izpildījuma dziesmām.

Vakara laikā uz skatuves kāps arī visi trešās sezonas dalībnieki, viesmākslinieks Dons, grupa "Instrumenti" un šova otrās sezonas uzvarētāja Kattie.

Skaties “X faktora” finālu jau šovakar kanālā TV3 plkst. 20.20.

TV šova "X faktors" trešās sezonas pusfināls

TV šova "X faktors" 2019. gada 8. decembra raidījums.

gallery icon