foto: action press/ Vida Press
Čenings Tatums meitas dēļ grib uzsākt prāvu ar bijušo sievu
Čenings Tatums un Dženna Devana.
Slavenības
2019. gada 30. novembris, 11:11

Čenings Tatums meitas dēļ grib uzsākt prāvu ar bijušo sievu

Jauns.lv

Nesen kļuvis zināms, ka aktieri Čenings Tatums un Dženna Devana nav spējuši savstarpēji vienoties par sešus gadus vecās meitas Everlijas audzināšanu. Tatums sastādījis iesniegumu, kurā lūdz tiesas ceļā un rakstiskā formā noregulēt jautājumus, kas saistīti ar aizbildnību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dženna Devana-Tatuma un Čenings Tatums uz sarkanā paklāja

gallery icon
16

Daudzi uzskatīja, ka Čenings Tatums, kurš nesen oficiāli šķīris laulību, par visu jau ir vienojies ar bijušo sievu Džennu Devanu. Abi ir piekrituši kopīgām fiziskām un juridiskām aizbildnības tiesībām par bērnu.

foto: action press/ Vida Press
Čenings Tatums un Dženna Devana.


Taču dzīvē šī aizbildniecība nesanāk tik vienlīdzīga, kā Čenings bija cerējis. Džennai vienmēr izdodoties pavadīt vairāk laika kopā ar meitu nekā viņam. Tāpēc Čenings ar sava advokāta palīdzību izdomājis, kā šo situāciju labot. Par to informē izdevums TMZ.

foto: ENT / SplashNews.com/ Vida Press
Dženna Devana ar meitu Everliju.

Savā prasībā Tatums norāda, ka viņi abi ar Džennu ir ļoti aizņemti cilvēki, kuru darba grafiks nesakrīt. Tāpēc nepieciešams sastādīt plānu, vadoties pēc kura, abiem būtu dotas vienādas iespējas pavadīt laiku kopā ar meitu. Esot nepieciešams sastādīt grafiku, kurā norādīts, kur katru no gada dienām pavadīs Everlija – uzstāj aktieris. Tatums arī lūdzis tiesu nozīmēt viņiem īpašu starpnieku, kurš bijušajiem laulātajiem draugiem palīdzētu vienoties par šo plānu. Aktieris norādījis, ka abiem ar Džennu, bez tiesas iesaistīšanās, šādu vienošanos nekādi neizdodoties panākt. Tatums uzskata, ka neitrāla starpnieka iesaistīšanās palīdzētu arī nākotnē risināt konfliktsituācijas, kādas viņam ar bijušo sievu varētu rasties.

foto: WAGO / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Čenings Tatums ar meitu Everliju.

Vēl jo vairāk, Čenings pieprasījis, lai katrs līguma punkts būtu noteikts rūpīgi un detalizēti. „Lai izvairītos no pārpratumiem,” diplomātiski paskaidrojis aktieris. Čenings pieprasījis, lai viņam būtu atļauts ņemt meitu līdzi īsos ceļojumos. Neskaitot ikdienā reāli kopā pavadīto laiku, Čenings pieprasa piešķirt konkrētu laika limitu, kad viņš ar meitu varētu sazināties programmā „Face Time” un pa tālruni. Tatums vēlas arī panākt, ka viņa bijušajai sievai liegtu izmantot „meitas vārdu, fotogrāfijas vai pat pieminēt meitas vārdu” – komerciālas dabas, kā arī citu mērķu vārdā, ja tas iepriekš nav ar viņu saskaņots.

foto: Birdie Thompson/AdMedia/Sipa USA/ Vida Press
Dženna Devana ar mīļoto vīrieti Stīvu Kezī jau gaida kopīgu mazuli.

Sākotnējais plāns par miermīlīgu un harmonisku šķiršanos par kādu Tatums un Devana izziņoja 2018. gada aprīlī, ir cietis fiasko. Tolaik bijušais laulātais pāris cerēja visus jautājumus nokārtot divi vien, bez tiesas iesaistīšanās. Kas gan pa šo laiku ir mainījies? Visticamāk, ka pie vainas ir tas, ka pa šo laiku abi ir sākuši veidot jaunas attiecības. Dženna ne tikai ir atradusi jaunu mīlestību, bet jau iznēsā sava mīļotā vīrieša Stīva Kezī bērnu. Arī Tatumam izveidojušās jaunas attiecības, – viņš ir kopā ar dziedātāju Jessie J. Straujās pārmaiņas abu privātajās dzīvēs vēl vairāk attālinājušas bijušos laulātos draugus.

Čenings Tatums un Jessie J dziedātājas „Instagram” bildītēs

gallery icon
7
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās