foto: Ekrānuzņēmums
Kūku meistare Anna Panna atbrīvojas no tīņa gados iegūtā tetovējuma
Slavenības
2019. gada 31. oktobris, 15:31

Kūku meistare Anna Panna atbrīvojas no tīņa gados iegūtā tetovējuma

RīgaTV 24

Televīzijas kanāls RīgaTV 24 rudens sezonā nācis klajā ar pavisam jaunu raidījumu "Ceļā uz pārliecību", kurā dažādi sabiedrībā zināmi cilvēki atklāj savus kompleksus, kā arī slēptākos pārdzīvojumus, kuri saistīti ar vizuālo izskatu.

“Tas bija ļoti nepārdomāts lēmums klasiski tīņa gadiem. Man ir tetovējums, kurā attēlotas zvaigznītes un laumiņa, kas tika izvēlēts no kataloga. Es domāju, ka gan jau vēl kādai meitenei varētu būt tieši šāds pats tetovējums! Tajā laikā man šķita, ka tas bija ļoti pārdomāts lēmums, taču, ja man šobrīd būtu jādomā par to vai ļaut savam bērnam kaut ko tādu darīt, tad es noteikti ļoti censtos viņu atrunāt,” tā par savu pieredzi tīņa gados tikt pie tetovējuma RīgaTV 24 raidījumā “Ceļā uz pārliecību” stāstīja kūku meistare Anna Panna.

foto: Ekrānuzņēmums

Kā atzina Anna, par tetovējumu likvidēšanu viņa zinot ļoti maz, bet ticot brīnumam, ka to ir iespējams likvidēt tā, lai tas izskatītos labi.

Neesot pirms tam saskārusies ar tetovējuma noņemšanas procedūru, Anna pieļāva, ka šīs procedūras sāpju līmenis varētu būt līdzīgi kā tetovējoties. Dr. dermatoloģe Sandra Zemvalde pirms procedūras Annai ieteica lietot anestezējošo krēmu, kas padarītu šo procedūru ne tik sāpīgu.

Ieteicamo procedūru skaits, lai likvidētu tetovējumu ir individuāls. Tas ir atkarīgs gan no tetovējuma krāsas intensitātes, gan no tā cik dziļi tetovējums ir ievadīts, bet vidēji tās ir 10 reizes. “Pēc tetovējuma likvidēšanas šajā zonā iespējams taisīt arī citu tetovējumu,” raidījumā atklāja dermatoloģe.

“Tā asociācija ar tetovējuma noņemšanu man bija tāda, ka tajā vietā paliks apdeguma čūla, taču tā tas nebija, tāpēc man tas likās kaut kas maģisks,” priecīga par rezultātu bija Anna Panna.

Anna Panna izdod grāmatu šokolādes mīļiem

gallery icon

Sezonas laikā, skatītājiem kopā ar raidījuma vadītāju Leldi Ceriņu ir iespēja just līdzi tādiem publiskiem cilvēkiem kā Signei Meirānei, Dārtai Danevičai, Jolantai Gulbei Paškevičai, Kašeram, Tomam un Laurai Grēviņiem, Indrai Salcevičai, Janai Duļevskai un citiem, kopīgi pieredzot vairāk nekā 15 dažāda veida procedūras.

Raidījums tapis sadarbībā ar VC4 un ir redzams RīgaTV 24 ēterā katru sestdienu plkst. 21.30.