foto: AP/Scanpix
Britnija Spīrsa parāda visnotaļ iespaidīgu vingrošanas prasmi
Popzvaigzne Britnija Spīrsa.
Slavenības
2019. gada 30. oktobris, 15:27

Britnija Spīrsa parāda visnotaļ iespaidīgu vingrošanas prasmi

Jauns.lv

Raugoties uz popzvaigzni Britniju Spīrsu (37), tā vien šķiet, ka stāvēt kājām gaisā un pārvietoties uz rokām, ir vieglāk par vieglu. Pēc ilgāka klusuma perioda dziedātāja sociālajos tīklos publiskojusi video, kurā demonstrē visnotaļ teicamu vingrošanas prasmi.

Popzvaigzne Britnija Spīrsa darījusi zināmu saviem 23 miljoniem fanu, ka ir atsākusi nodarboties ar vingrošanu. Pirms nedēļas dziedātāja atklāja, ka pēc gadu ilga pārtraukuma atkal atgriezusies pie sava iemīļotā hobija. Kā redzams nelielajā video fragmentā, prasmes viņa nav zaudējusi. Viņai aizvien ir ļoti spēcīgas rokas un laba līdzsvara izjūta.

Jaunākajā vingrošanas video Britnija atrāda vairākus vingrojumus. Vienā no tiem draugs Sems Asghari (25) tur viņu gaisā, balstot ar savām kājām, bet popzvaigzne, esot ar galvu uz leju, veic vairākus vingrinājumus.

Spīrsa ir ģērbusies tirkīzzilā bikini un pie sava video komentārā raksta, ka ir labi dzīvot Losandželosā, jo tur pat oktobra nogalē iespējams staigāt peldkostīmā.

„Tikai Losandželosā var vilkt peldkostīmu oktobrī! Ārā ir tik skaisti... un šī ir pirmā reize, kad uz rokām uzkāpu pa kāpnēm augšā un lejā...”

Kā viņai izdodas staigāt pa kāpnēm uz rokām, redzams video turpinājumā. Popzvaigzne nostājas uz rokām, draugs pietur viņas kājas, kad Britnija veic dažus pakāpienus augšup un lejup pa kāpnītēm.

Par to, ka viņa atgriežas pie vingrošanas, Britnija paziņoja ar cita video palīdzību. Tajā viņa redzama, taisām atmugurisku "ritenīti" un staigājot uz rokām, Sema Asghari pavadīta.

„Šodien aprit tieši gads, kopš nebiju vingrojusi,” viņa raksta. „Tik brīnišķīga diena, lai spēlētos ārā un mazliet pasvīstu kopā ar šo palīgu!!! Kā jūs varat to redzēt, mana mugura ir pārāk stīva, liecoties atpakaļ! Viņš palīdz man iesildīties, un viņš ir lielisks! Tik jautra diena!!!!”

foto: Instagram, Vida Press
Britnija pirms gada.

Britnija Spīrsa vingro sporta zālē

Britnija Spīrsa vingro sporta zālē.

gallery icon
12

Britnija Spīrsa parāda savu lokanību

Popzvaigzne Britnija Spīrsa atzīst, ka par savu lokanību ir pateicīga jogas nodarbībām, ko apmeklē divas reizes nedēļā.

gallery icon
6

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon
17

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon
31