foto: SplashNews.com/ Vida Press
Ozijs Osborns nobijies, ka viņam varētu būt nāvējoša slimība
Rokeris Ozijs Osborns.
Slavenības
2019. gada 30. oktobris, 06:23

Ozijs Osborns nobijies, ka viņam varētu būt nāvējoša slimība

Jauns.lv

Rokeris Ozijs Osborns bijis pārliecināts, ka viņam ir nāvējoša slimība un drīz mirs. Šo pārliecību viņš iemantojis pēc tam, kad nokritis savās mājās un mocījies “nepārejošās sāpēs”.

Rokeris domājis, ka viņa dienas ir skaitītas un sieva Šārona Osborna tikai nesaka viņam patiesību par esošo veselības stāvokli. Nelāgais kritiens 70 gadus slieksni sasniegušajam Osbornam atgadījies īsi pēc tam, kad viņš gada sākumā pārcietis pneimoniju.

Ozijs Osborns ar bērniem jaunībā

gallery icon
9

Izdevumam “Daily Mail” rokeris pastāstījis: “Es naktī devos uz vannasistabu, pazaudēju līdzsvaru un piezemējos tieši uz sejas. Es redzēju milzīgu baltas gaismas uzplaiksnījumu, kad atsitos pret grīdu, un pie sevis padomāju ‘Tagad tu to beidzot esi izdarījis.’”

“Es zināju, ka ir slikti. Es nodomāju, ka esmu paralizēts, tāpēc ļoti mierīgi teicu – ‘Šāron, es nevaru pakustēties. Man šķiet, ka esmu traumējis kaklu. Piezvani ātrajiem’.”

Osbornu dzīves ainiņas

gallery icon
8

Atlabšanas process prasījis trīs operācijas. “Sāpes bija nepārtrauktas,” atceras Osborns. “Pirmos sešus mēnešus es dzīvoju agonijā. Es teicu ‘Šāron, tu nestāsti man patiesību. Es taču mirstu, vai ne?’”

“Es domāju, ka man ir kāda nāvējoša slimība, jo atlabšana bija tik gausa. Man paliek labāk, taču pēc operācijas, kad medmāsas jautāja, lai skalā no viens līdz desmit novērtēju savas sāpes, es teicu – ‘55!’ Ja tu sešus mēnešus no rīta pamosties un nevari pakustēties, tā ir murgpilna eksistence.”

Mēneša sākumā Ozijs nomierinājis savus fanus, apliecinot, ka viņš “nemirst”, taču ir spiests uz vēlāku laiku pārcelt Eiropas turnejas koncertus.

“Gada sākumā piedzīvoju nelāgu kritienu, bija nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās, tā, ka tagad man kaklā ir vairāk skrūvju un uzmavu nekā manā automašīnā,” Ozijs Osborns rakstīja sociālajos tīklos.

“Es nemirstu. Es atveseļojos. Tas tikai prasa mazliet ilgāku laiku nekā visi domāja.”

Ozijs Osborns parāda acis bez saulesbrillēm

gallery icon
6