57 gadus vecā Madonna uzdarbojas atkal! Lec klēpī, vārtās pa grīdu un netiek augšā. FOTO
Pēc izdarības ar rāpošanu caur britu TV personības Grehema Nortona kājām, popdīvu Madonnu atpakaļ uz kājām centās uzcelt četri fona dejotāji un pats Nortons.
Slavenības
2015. gada 4. decembris, 05:41

57 gadus vecā Madonna uzdarbojas atkal! Lec klēpī, vārtās pa grīdu un netiek augšā. FOTO

Jauns.lv

57 gadus vecajai popdīvai Madonnai, kura uz skatuves aizvien izdarās kā 20 gadīga meiča, viens misēklis seko otram.

Šā gada februārī „Brit Awards” ceremonijas laikā, kas norisinājās Londonas „O2” arēnā, greizi nogāja iestudējums ar apmetni. Vienam no dejotājiem tas ar plašu žestu bija jānorauj, taču dziedātāja nebija paspējusi tērpu atsiet un dejotājs viņu norāva lejup pa kāpnēm kopā ar visu apmetni.

Nu dīva izdomājusi provokatīvu priekšnesumu, ko demonstrēja uz sava slavenākā fana – britu TV personības Grehema Nortona. Viss beidzās ar to, ka dīvu augšā uz kājām stutēja pieci vīrieši – četri pavadošās grupas dejotāji un pats Nortons. Bet nu par visu pēc kārtas.

Otrdienas vakarā amerikāņu popzvaigzne atgriezes Londonas „O2”arēnā, kur sniedza pirmo no savas jaunās pasaules turnejas „Rebel Tour” koncertiem Lielbritānijā. Kādā brīdī popmūzikas karalienei uz skatuves piebiedrojās par Madonnas superfanu nodēvētais Grehems Nortons. Pusmūža gadus sasniegušais pārītis provokatīvi meņģējās uz skatuves tūkstošu acu pāru priekšā. 

Madonna bija ģērbusies melnā bodijā, kuru rotāja, simtiem zaigojošus kristāliņu un ķēdīšu. Popzvaigznes fona dejotājs palika stāvam vaļā muti, kad Madonna centās ielekt klēpī britu TV personībai, apvijot kājas ap viņa vidu.

Tas vēl bija tikai sākums. Pēc tam Madonna nometās uz grīdas četrāpus un izlīda caur Nortona kājām. Pēc šī gājiena dīvu augšā stutēja visi četri smokingos tērptie fona dejotāji un visnotaļ pārsteigtais Grehems Nortons.

Madonna TV personībai pasniedza arī banānu un pati no smiekliem locījās līdz zemei. Vispirms Nortons dāvanu aizlika aiz auss, tad demonstrēja, ka to tiesā nost...

Arī šajā koncertā, kura laikā popdīva nomainīja neskaitāmus dažādus ietērpus, viņa bija iestudējusi priekšnesumu ar apmetni. Pūlis uzgavilēja, kad šoreiz viņas lielo rozā apmetni divi dejotāji norāva bez mazākā misēkļa.

Madonnas dramatiskais kritiens​ Kasjauns.lv / Foto: Vida Press