Trakā pasaule
2019. gada 23. oktobris, 14:30

Andris Kivičs skaidro, kāpēc nenotiks viņa un Lienes Skulmes koncertšovs

Jauns.lv

Muzikants Andris Kivičs beidzot nolēmis paskaidrot, kāpēc atcelts viņa un mīļotās Lienes Skulmes kopīgais šovs VEF Kultūras pilī, kas bija paredzēts šo ceturtdien, 24. oktobrī.

Kiviča un Skulmes sāga

Interneta joki par Andri un Lieni.

gallery icon
18

Skandalozais pārītis, kam pavasarī bija pašiem savs TV realitātes šovs “Kivičs. Pavisam privāti”, solījās VEF Kultūras pilī šo ceturtdien, 24. oktobrī, tikties ar sava talanta apjūsmotājiem un citiem interesentiem. Taču nu VEF Kultūras pils mājaslapā internetā norādīts, ka šis "pasākums ir atcelts", un fani sūrojās, ka viņiem nav ne mazākās jausmas, kā atgūt par nopirktajām biļetēm iztērēto naudu.

Nu Kivičs nācis klajā ar skaidrojumu, kāpēc tad šovs atcelts, sociālās saziņas tīklā "Facebook" ierakstot: "Iemesls - ir nobrucis pasākuma vizuālais noformējums jeb videoprojekcijas. Uzticējāmies videomāksliniekam, ka viss notiek, kā runāts, taču vakar mēğinājumā nokonstatējām, ka darbs ir paveikts pavirši un absolūti neatbilst kvaltātei, kuru mēs būtu ar mieru akceptēt."

foto: no "Facebook"
Lūk, tā taisnojas Kivičs.

Andris gribējis, lai šovs ir "kā retrospektīvs atskats uz visiem šī gada crazy notikumiem". Bijuši paredzēti "skrīnšati", taču vārdā neminēts puisis esot sagandējis visu Kiviča un Skulmes izprātoto scenāriju. "Puisis mums neizprotamu iemeslu dēļ 68 skrīnšatu vietā ir atstājis 30 viņaprāt "foršākos", kas neatbilst scenārijam," sūrojas Kivičs. "Varējām, protams, vienkārši nospēlēt akustisku jaunā albuma "Incidents" repertuāru, taču pasākuma aprakstā solījām ko vairāk un uzskatām, ka mūsu fani ir pelnījuši vislabāko."

Andris arī saka, ka pasākums nebūt neesot atcelts, bet "visdrīzāk pārcelts uz februāri un citu norises vietu". Un nauda biļešu pircējiem "šobrīd tiek atgriezta".

Kā jau vēstīts, uz portāla Jauns.lv redakciju zvanīja cilvēki, sūdzoties, ka nezina, kā tagad atgūt par biļetēm iztērēto naudu, un arī e-pastā bira sašutuma un skumju pilnas vēstules.

"Andris Kivičs un Liene Skulme ir piesmējuši savus fanus, jo, kā izrādās, ceturtdien plānotais koncerts VEFā "Es mīlu tevi vairāk kā vakar" nenotiks! Paši savos soctīklu profilos klusē kā tādi partizāni, vispār nav pat paskaidrojuši to, kāpēc nenotiks! Tikai visu laiku reklamē savu tūri ar Neidu. Tā ir ņirgāšanās par faniem, kas bija iegādājušies biļetes un ļoti gaidīja šo koncertu," ar tik dusmīgu vēstuli Jauns.lv redakcijā vērsās Laura.

Šī nav pirmā reize, kad kāds pasākums ar Kiviča dalību tiek izziņots, bet nenotiek. Tā pērn 8. oktobrī - dienu pēc 13. Saeimas vēlēšanām, kurās Kivičs startēja partijas "KPV LV" sastāvā un pamatīgi izgāzās, saņemot milzīgu daudzumu strīpojumu, - Andris neieradās uz koncertu Eduarda Veidenbauma memoriālajā muzejā "Kalāčos". Pēcāk paziņoja, ka nonācis slimnīcā.

Tāpat nenotika Andra Kiviča un viltus ziņu publicēšanā apsūdzētā Nika Endziņa jeb repera Neida publiski izziņotais boksa mačs. Kivičs no cīņas atteicās, jo incidentā kādā tirdzniecības centrā savainoja roku un ilgu laiku bija redzams ar ģipsi. Ģipša gan vairs nav, taču cīņas arī nebūs - Kivičs ar nesen tiesāto Neidu jau ir kļuvuši par teju labākajiem draugiem un pat sacer kopīgas melodijas.