Atcelts skaļi reklamētais Kiviča un Skulmes koncerts - fani nezina, kā atgūt par biļetēm iztērēto naudu
Trakā pasaule
2019. gada 23. oktobris, 05:37

Atcelts skaļi reklamētais Kiviča un Skulmes koncerts - fani nezina, kā atgūt par biļetēm iztērēto naudu

Jauns.lv

Muzikants Andris Kivičs un viņa mīļotā Liene Skulme, kas vasarā ar pompu paziņoja, ka oktobrī būs viņu kopīgais šovs VEF Kultūras pilī, saviem faniem likuši vilties - koncerts atcelts.

Skandalozais pārītis, kam pavasarī bija pašiem savs TV realitātes šovs “Kivičs. Pavisam privāti”, solījās VEF Kultūras pilī šo ceturtdien, 24. oktobrī, tikties ar sava talanta apjūsmotājiem un citiem interesentiem. "Koncertā Kivičs un Skulme ne vien aprunāsies omulīgā gaisotnē ar klausītājiem, atklās sava reitingu līdera šova “Kivičs. Pavisam privāti” šokējošākās aizkulises, atbildēs arī uz visneērtākajiem skatītāju jautājumiem, bet arī demonstrēs dažādus talantus par kuriem sabiedrība, iespējams, pat nenojauš, paralēli caurvijot savu jauno muzikālo programmu, kurā visas dziesmas ir pilnīgi jauni, 2019.gadā tapuši akustiski oriģināldarbi," tā bija rakstīts Andra Kiviča un Lienes Skulmes autoršova "Es mīlu tevi vairāk kā vakar" pieteikumā.

Kiviča un Skulmes sāga

Interneta joki par Andri un Lieni.

gallery icon
18

Arī Kiviča profilā sociālās saziņas tīklā "Facebook" joprojām atrodams ieraksts, kurā viņš aicina uz šo pasākumu:

Taču VEF Kultūras pils mājaslapā internetā norādīts, ka šis "pasākums ir atcelts", bet Kivičs gan nav praties savos profilos soctīklos par to painformēt daudzos sekotājus.

Ne viens vien par to ir šokā. Uz portāla Jauns.lv redakciju ir zvanījuši cilvēki, sūdzoties, ka nezina, kā tagad atgūt par biļetēm iztērēto naudu, un arī e-pastā birst sašutuma un skumju pilnas vēstules.

"Andris Kivičs un Liene Skulme ir piesmējuši savus fanus, jo, kā izrādās, ceturtdien plānotais koncerts VEFā "Es mīlu tevi vairāk kā vakar" nenotiks! Paši savos soctīklu profilos klusē kā tādi partizāni, vispār nav pat paskaidrojuši to, kāpēc nenotiks! Tikai visu laiku reklamē savu tūri ar Neidu. Tā ir ņirgāšanās par faniem, kas bija iegādājušies biļetes un ļoti gaidīja šo koncertu," ar tik dusmīgu vēstuli Jauns.lv redakcijā vērsās Laura, lūdzot noskaidrot, kāpēc tad koncerts ir atcelts.

Protams, centāmies to noskaidrot, taču... Muzikants Andris Kivičs uz Jauns.lv telefona zvaniem neatbildēja, bet pasākuma rīkotāju - SIA "Impresario" - īpašnieks Ronalds Turkins, sazvanīts un vaicāts par pasākuma atcelšanas iemesliem, attrauca, ka nevarot pašlaik runāt, jo atrodoties pie stūres. Solīja atzvanīt, bet solījumu tā arī vēl nav pildījis.

Protams, šī nav pirmā reize, kad kāds pasākums ar Kiviča dalību tiek izziņots, bet nenotiek. Tā pērn 8. oktobrī - dienu pēc 13. Saeimas vēlēšanām, kurās Kivičs startēja partijas "KPV LV" sastāvā un pamatīgi izgāzās, saņemot milzīgu daudzumu strīpojumu, - Andris neieradās uz koncertu Eduarda Veidenbauma memoriālajā muzejā "Kalāčos". Pēcāk paziņoja, ka nonācis slimnīcā.

Tāpat nenotika Andra Kiviča un viltus ziņu publicēšanā apsūdzētā Nika Endziņa jeb repera Neida publiski izziņotais boksa mačs. Kivičs no cīņas atteicās, jo incidentā kādā tirdzniecības centrā savainoja roku un ilgu laiku bija redzams ar ģipsi. Ģipša gan vairs nav, taču cīņas arī nebūs - Kivičs ar nesen tiesāto Neidu jau ir kļuvuši par teju labākajiem draugiem un pat sacer kopīgas melodijas. Tā nu nav izslēgts, ka pavisam drīz tiks izziņota Kiviča un Neida kopīgā koncertturneja. Jācer gan, ka faniem arī pēcāk nebūs jāmeklē, kam prasīt atpakaļ par šīm biļetēm iztērēto naudu...