foto: AFP/Scanpix
Donalds Tramps dzimšanas dienā apsveic ASV kara floti, bet meitu Tifāniju - ne
Tifānija Trampa.
Slavenības
2019. gada 16. oktobris, 13:20

Donalds Tramps dzimšanas dienā apsveic ASV kara floti, bet meitu Tifāniju - ne

Jauns.lv

Aizvadītajā svētdienā ASV prezidents Donalds Tramps „Twitter” blogā rakstīja daudz ko, viņš pat sveica armiju tās 244. gadadienā, taču jaunāko meitu Tifāniju Trampu dzimšanas dienā tā arī nepasveicināja.

foto: Vida Press
Donalds Tramps ar jaunāko meitu Tifāniju 2009. gadā.

Aizvadītajā svētdienā Donalds Tramps tvītoja par likumdevējiem, kas izmeklē iespējamu viņa saistību ar valsts noziegumu; par kabeļtelevīzijām, kas viņu aizstāv; par savu strīdīgi vērtēto lēmumu atkāpties no Sīrijas ziemeļiem. Līdztekus politiskiem vēstījumiem Tramps izmantoja arī iespēju, lai sociālajos tīklos novēlētu ASV Jūras kara flotei daudz laimes 244. dzimšanas dienā.

Tikai jaunākā meita Tifānija Trampa, kurai svētdien bija 26. dzimšanas diena, no sava tēva nesaņēma nevienu apsveikumu vai laimes vēlējumu.

foto: Vida Press
Trampu ģimene.

Trampa apsveikuma trūkums meitai jubilejā bija īpaši uzkrītošs, jo citi ģimenes pārstāvji sūtīja gaviļniecei laimes vēlējumus viens pēc otra. Arī pusmāsa Ivanka Trampa, kas ir prezidenta vecākā un mīļākā meita un padomniece Baltajā namā.

foto: Avalon.red/All Over Press/ Vida Press
Tifānija šā gada jūnijā.

„Daudz, daudz laimes dzimšanas dienā, Tifānij!” – „Instagram” pusmāsu sveica Tifānija, klāt pievienojot fotogrāfiju, kurā abas ir redzamas kopā. „Tu esi izaugusi par apbrīnojamu sievieti, pat neraugoties uz manām pieskatīšanas neveiksmēm!”

Tifānija komentāros atbildēja: „Haha, man patīk šis, un es tevi tik ļoti mīlu!”

Tifāniju dzimšanas dienā sociālajos tīklos sveica arī svaine Lara Trampa. Abas ir dzimušas ar 11 gadu un vienas dienas intervālu, tāpēc Lara sevi un radinieci nodēvējusi par „gandrīz dzimšanas dienas dvīnēm”.

„Instagram” Tifāniju dzimšanas dienā sveikusi arī mamma Marla Meiplsa, kura viena pati audzināja bērnu pēc šķiršanās no Donalda Trampa deviņdesmitajos gados.

Mamma raksta, ka meita ir patiesa dāvana, kura sniedz gaismu visā pasaulē. Meiplsa pie apsveikuma pievienojusi Tifānijas bērnības dienu fotogrāfiju un apliecinājusi, ka viņu bezgalīgi mīl.

Atšķirībā no vecākās māsas un brāļiem, Tifānijai ir ievērojami mazāka loma tēva prezidenta karjerā. (Tifānija šobrīd ir juridiskās fakultātes pēdējā kursa studente.) Turklāt abiem pagātnē ir bijušas visnotaļ saspringtas attiecības, apliecina slavenību žurnāls „People”.

"Tifānija ar tēvu reizēm nesarunājās mēnešiem ilgi, un viņa nav tēvu redzējusi jau ļoti ilgi,” vēl pērnā gada aprīlī kāds paziņa norādījis žurnāla „People” reportierim. „Pēdējo reizi viņi bija kopā ģimenes saietā, viņa jutās neveikli un absolūti negaidīta.”

Māsas Ivanka un Tifānija Trampas dodas uz Floridu

gallery icon

Gada sākumā no sava amata bija spiesta atkāpties prezidenta personīgā asistente Baltajā namā, jo vakariņu laikā ar reportieriem neapdomīgi izteikusies par Tifāniju.

Saskaņā ar izdevumā „Politico” rakstīto, asistente esot atļāvusies apgalvot, ka viņai esot spēcīgāka saite ar prezidentu, nekā Tifānijai vai Ivankai, kā arī ieminējusies, ka prezidents uzskatot, ka Tifānijai ir liekais svars, tāpēc viņš nevēlas ar meitu kopā pozēt fotogrāfijām.

Kad Donaldam Trampam vēlāk vaicāja viņa viedokli, viņš noliedza, ka jebkad ko tādu būtu teicis. „Nē, nē, nē. Tifānija ir lieliska. Es mīlu Tifāniju,” apgalvoja ASV galva.

Donalda Trampa meitu Ivankas un Tifānijas kleitas

ASV prezidentam, miljardierim Donaldam Trampam ir kupla ģimene. Trīs reizes precējies, 8 mazbērni, 3 dēli un 2 skaistas un stilīgas ...

gallery icon