Arī Hiltone gatava parādīt pliku dibenu žurnālā, kur pērn zīmējās Kardašjana. FOTO
Gadu pēc Kimas Kardašjanas skandalozās fotosesijas žurnālam „paper” savu kailo pēcpusi šim pašam izdevumam demonstrē arī sabiedrības dāma Parisa Hiltone, kura reiz Kimu dēvēja par savu draudzeni.
Slavenības
2015. gada 6. decembris, 16:38

Arī Hiltone gatava parādīt pliku dibenu žurnālā, kur pērn zīmējās Kardašjana. FOTO

Jauns.lv

Sabiedrības dāmas Parisa Hiltone (34) un Kima Kardašjana (35) vienā mutē apgalvo, ka nav sāncenses un viena otrai konkurentes. Taču kā gadījies, kā ne – bet Hiltone nesen kā atkārtojusi Kardašjanas gājienu un arī parādījusi pliku dibenu žurnāla „Paper” lappusēs.

Reti kurš cilvēks, kas kaut nedaudz seko smalko aprindu hronikai, nebūs dzirdējis par Kimas Kardašjanas pērn notikušo fotosesiju žurnālam „Paper”. Pēc pirmā bērna, meitas Nortas, nākšanas pasaulē Kima dega nepacietībā atgūt labu figūru un nofotografēties kaila. Šo viņas sapni piepildīja „Paper”, uz vāka publiskojot attēlu, kurā Kima pliku izrāda savu apjomīgo pēcpusi. Žurnālā bija atrodamas arī vēl atklātākas fotogrāfijas, bet ne par to šis stāsts. Vāka fotogrāfija kļuva par interneta sensāciju. Simtiem un tūkstošiem cilvēku visā pasaulē (kas kaut nedaudz pieprot datorgrafiku) izsmēja šo fotogrāfiju un Kimas kuplo sēžamvietu.

Nesen kā žurnālam „Paper” nopozējusi arī ne mazāk slavenā sabiedrības dāma Parisa Hiltone. Žurnāla jaunākais numurs iznācis ar četriem dažādiem vāka modeļiem un mis Hiltone ir viena no viņiem. Pārējie ir aktrise, dizainere un bijusī modele Hloja Seviņjī, aktrise un dziedātāja Lūsija Heila un modes dizainera Marka Džeikobsa bulterjera sugas suns Nevils.

Tiesa, atšķirībā no Kimas Kardašjanas, Parisas Hiltones plikbilde nav publicēta uz vāka (tur viņa redzama piedienīgi ģērbta), bet gan žurnāla lappusēs. Bagātniece tērpusies bikšu kombinezonā, kuram trūkst aizmugurējās daļas. Savādais tērps aizmugurē aizsiets neskaitāmām šņorītēm, atsedzot Hiltones kailo augumu un sēžamvietu. Rokas sabiedrības dāmai aizlikusi aiz muguras, radot iespaidu, ka tās sasietas. Kristjens Grejs no slavenā erotiskā romāna „Greja piecdesmit nokrāsas” varētu tikai sapņot par šādu padoto. Ja vien piever acis uz to, ka viņam labāk patīk „pelēkās peles”, turklāt brunetes.

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone reiz bija draudzenes. Abas mācījās pat vienā skolā. Ap 2007. gadu šī draudzība izira.

Kima sākotnēji pasaulei bija zināma kā populārās Parisas Hiltones draudzene, bet tad pateicoties bēdīgi slavenajai seksa video lentei, pati iemantoja slavu un viņas pēcpuse aizvien ir viens no vairāk apspriestajiem tematiem, ja runa ir par Kimu Kardašjanu.

Reiz kādā no Lasvegasas radio stacijas intervijām Hiltone par bijušo draudzeni un viņas sēžamvietu izteicās: „Es tādu negribētu – tā ir milzīga! Man tā atgādina biezpiena pikuci lielā atkritumu maisā.” Vēlāk Parisa par šo izteikumu atvainojās, ko bijusī labākā draudzene žēlsirdīgi pieņēma.

Daži paziņas teic, ka Parisa esot tikai greizsirdīga par Kimas fenomenālajiem panākumiem: „Kima dara ne tikai to, ko Parisa savulaik darījusi, bet dara to labāk, turklāt viņu visi mīl.”

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Paper