foto: no "Instagram"
VIDEO: Andris Kivičs beidzot izskaidrojas ar Niku Endziņu
Slavenības
2019. gada 8. oktobris, 12:40

VIDEO: Andris Kivičs beidzot izskaidrojas ar Niku Endziņu

Jauns.lv

Muzikants Andris Kivičs, kuru viltus ziņu publicēšanā apsūdzētais Niks Endziņš savulaik izaicināja uz boksa maču, izskatās, savas mīļotās Lienes Skulmes apvainotājam ir piedevis. Un kaušanās vietā tagad abi tiksies, lai... ierakstītu kopīgu dziesmu.

Sociālās saziņas tīklos abi ievietojuši video, kurā redzama Kiviča un Nika Endziņa jeb Neida "nejaušā sastapšanās", skaidrošanās par pusgadu veciem apvainojumiem un beigu beigās - paziņojums, ka vīri vienosies kopīgā dziesmā.

Šopavasar plaši izskanēja vēsts, ka Niks Endziņš skandalozo mūziķi Andri Kiviču izaicinājis boksa maču. Kivičs, satrakojies, ka Endziņš savā videovēstījumā apvainojis viņa mīļoto Lieni, cīņai piekrita. Taču pēcāk iekūlās kautiņā kādā tirdzniecības centrā, kur savainoja roku, un cīņu nācās vispirms pārcelt, pēc tam atcelt pavisam. Turklāt Andris ar Lieni pameta valsti, vairākus mēnešus dzīvoja Spānijā, un par cīņu, šķita, visi jau aizmirsuši.

Pavasarī gan tas pašmāju interneta komentētāju vidē bija viens no iecienītākajiem tematiem. Un arī Endziņš solīja, ka cīņa ieies "Latvijas vēsturē", to apmeklēs tūkstošiem cilvēku un pēc Kiviča pazemošanas boksa ringā viņš "atņems Andrim Lieni".

"Es iznīcināšu Kiviču, tāpēc, ka es drīkstu Latvijā spīdēt – es esmu zvaigzne un tā vienmēr būs! Un tādu kā Kiviču es nolikšu gar zemi boksa ringā! [...] Notiks tā, ka cīņā uzvarēšu es. Kivičs zaudēs, Kivičs būs asiņains! Un es arī savākšu viņa Lieni [ar Lieni domāta Andra Kiviča šī brīža mīļotā sieviete Liene Skulme]! Lieni es arī savākšu sev un Kivičam vairāk nekā nebūs,” tolaik pārdroši stāstīja Endziņš.

Niks pat izgāja ringā trenēties gaidāmajam boksa mačam, bet tur viņu gaidīja pārsteigums - viens no Latvijas labākajiem boskeriem Kristaps Zutis ņēma un viltus ziņu publicētāju pamatīgi noslānīja.