foto: Twitter
Kivičs atradis savu Lieni ieslodzītu, un nu ved mājās
Love is in the air!
Trakā pasaule
2019. gada 1. oktobris, 10:35

Kivičs atradis savu Lieni ieslodzītu, un nu ved mājās

Jauns.lv

Muzikants Andris Kivičs pēc vairāk nekā nedēļu ilgiem meklējumiem ir atradis savu mīļoto Lieni Skulmi, un abi laimīgi dodas mājās, liecina Kiviča paustais sociālajos tīklos otrdienas rītā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Andris vēsta: "Atradu Lieni un vedu mājās. Noslēpta bija ļoooti rūpīgi, nelielā ieslodzījumā, pati lāgā nesaprata, kas tā ir par vietu". Ierakstā redzams arī, kā mīlnieki skūpstās atkalsatikšanās priekos.

Jauns.lv jau vēstīja, ka vakar no neoficiāliem, bet drošiem avotiem portālam kļuva zināms, ka Liene Skulme atteikusies no radinieku piedāvātās palīdzības viņu pasargāt no mīļotā vīrieša, kurš pret viņu bijis (vairāk vai mazāk - nav īsti saprotams) agresīvs un nolēmusi atgriezties Andra stingrajos kaisles apskāvienos.

foto: Twitter
Love is in the air!

Skulme atteikusies no tuvinieku sarūpētā patvēruma, ko tie bija sagādājuši pēc tam, kad viņu pie Latvijas Nacionālā teātra pēc pamatīga strīda vienu pašu uz ielas pameta mīļotais muzikants Andris Kivičs. Andris Kivičs pats jau medijos un sociālajos tīklos atzinies, ka piektdienas, 20. septembra, vakarā pie Latvijas Nacionālā teātra pamatīgi sakašķējies ar Lieni un pametis mīļoto tur. Tālāk jau sekoja īsta drāma - medijos tika vēstīts par dienu iepriekš notikušo incidentu izklaides centrā "Bowlero", Lienes nonākšanu slimnīcā, vairākām uz galvas uzliktām šuvēm un sekojošo skandalozā pāra šķirtību uz vairākām dienām.

Kivičs, kurš ar Skulmi nekādi nespēja pēc šī incidenta vairs sakontaktēties, lūdza līdzcilvēku palīdzību, kas Lieni esot redzējuši Liepājā, kurp viņa solījusies "stāties klosterī".

Pagājušās nedēļas nogalē, esot no Lienes šķirts jau devīto dienu, Kivičs pat pamanījās nonākt ātro aprūpē - muzikants apgalvoja, ka viņam esot sirds aritmija un pat sirdslēkme. Nākamajā dienā jau gan ar sirdi viss bija kārtībā, Kivičs "Facebook" aizrautīgi pozēja kopā ar savām meitām, bet pēc tam, neskatoties uz sirdsēstiem, pamanījās noplosīties kādā vecmeitu ballītē.

Muzikantam šī nebija pirmā reize, kad radušās problēmas ar sirdi. Kā viņš aprakstījis savā grāmatā, pērn pirms Mārtiņa Freimaņa piemiņas koncerta "Dzintaru" koncertzālē viņš esot piedzīvojis sirdstrieku pēc grādīgo dzērienu ilgstošas un pārmērīgas lietošanas. Mūziķis tika nogādāts "Stradiņos", kur viņam ar elektrošoka palīdzību tika normalizēta sirdsdarbība. Toreiz Andris nevēlējās paklaustīt mediķu ieteikumiem un jau pēc dažām stundām kāpa uz skatuves, lai pats sevi pārbaudītu. Kivičs savulauk atklājis, ka arī iepriekš viņam bijušas problēmas ar sirdi, kas esot izpaudušās sportisku aktivitāšu laikā.

Kiviča un Skulmes sāga

Interneta joki par Andri un Lieni.

gallery icon
18

Vairāk par incidentu pie teātra un Lienes mīklaino pazušanu lasiet šis nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās