Slavenības
2019. gada 30. septembris, 15:59

Liene Skulme esot atteikusies no tuvinieku palīdzības. Vai tiešām viņa atgriežas pie Kiviča?

Jauns.lv

Portāla Jauns.lv rīcībā ir neoficiāla informācija, ka Liene Skulme atteikusies no tuvinieku sarūpētā patvēruma, ko tie bija sagādājuši pēc tam, kad viņu pie Latvijas Nacionālā teātra pēc pamatīga strīda vienu pašu uz ielas pameta mīļotais muzikants Andris Kivičs.

Andris Kivičs pats jau medijos un sociālajos tīklos atzinies, ka piektdienas, 20. septembra, vakarā pie Latvijas Nacionālā teātra pamatīgi sakašķējies ar Lieni, atņēmis viņai atslēgas un pametis mīļoto tur. Tālāk jau sekoja īsta drāma - medijos tika vēstīts par dienu iepriekš notikušo incidentu izklaides centrā "Bowlero", Lienes nonākšanu slimnīcā, vairākām uz galvas uzliktām šuvēm un sekojošo skandalozā pāra šķirtību uz vairākām dienām.

Kivičs un Skulme pēc ilgā ceļojuma pārbraukuši mājās

gallery icon
7

Kivičs, kurš ar Skulmi nekādi nespēja pēc šī incidenta vairs sakontaktēties, lūdza līdzcilvēku palīdzību, kas Lieni esot redzējuši Liepājā, kurp viņa solījusies "stāties klosterī".

Pagājušās nedēļas nogalē, esot no Lienes šķirts jau devīto dienu, Kivičs pat pamanījās nonākt ātro aprūpē - muzikants apgalvoja, ka viņam esot sirds aritmija un pat sirdslēkme.

Nākamajā dienā jau gan ar sirdi viss bija kārtībā, Kivičs "Facebook" aizrautīgi pozēja kopā ar savām meitām, bet pēc tam, neskatoties uz sirdsēstiem, pamanījās noplosīties kādā vecmeitu ballītē.

Muzikantam šī nebija pirmā reize, kad radušās problēmas ar sirdi. Kā viņš aprakstījis savā grāmatā, pērn pirms Mārtiņa Freimaņa piemiņas koncerta "Dzintaru" koncertzālē viņš esot piedzīvojis sirdstrieku pēc grādīgo dzērienu ilgstošas un pārmērīgas lietošanas. Mūziķis tika nogādāts "Stradiņos", kur viņam ar elektrošoka palīdzību tika normalizēta sirdsdarbība. Toreiz Andris nevēlējās paklaustīt mediķu ieteikumiem un jau pēc dažām stundām kāpa uz skatuves, lai pats sevi pārbaudītu. Kivičs savulauk atklājis, ka arī iepriekš viņam bijušas problēmas ar sirdi, kas esot izpaudušās sportisku aktivitāšu laikā.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Kiviča draudzenes Lienes Skulmes tuvinieki lūdza atsaukties aculieciniekus diviem konfliktiem starp mīlniekiem. Zinātāji vēstīja, ka aizpagājušās ceturtdienas pēcpusdienā ar pamatīgu kašķi beigusies muzikanta Andra Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes atpūta kādā izklaides centrā. Kā stāsta aculiecinieki, Andris ar Lieni esot krietni sastrīdējušies un abu “saruna” notikusi tiešām augstos toņos.

Ķilda beigusies ar to, ka Liene ar pārsistu pieri nonākusi slimnīcā, kur tikusi pie vairākām šuvēm. Lai gan Andris pats vēstījis, ka pēc strīda izklaides centru pametis, Lienei nav darījis pāri un par tālāko vispār īsti neko nezinot, viņa aktivitātes sociālajos tīklos liecina – tā nez vai bijis. Vispirms, nevairoties rupjību, Kivičs tviterī ierakstīja: “Vislielākais pi**ec dzīvē ir tas, ka mēs visu saprotam tikai kaut kad vēlāk. Un nav otrā piegājiena”, bet pēcāk jau bija pavisam konkrēts: “Tas ir pi**ec”. Vēl pēc vairākām stundām Andris pavēstīja: "Tagad notiek kaut kas tāds, ko jūs nevarat pat iedomāties."

Patiesībā incidents ir vēl nopietnāks. Kā noskaidroja Jauns.lv, sazinoties ar Lienes Skulmes tuviniekiem, it kā “Andris Lieni zvērīgi piekāvis”, turklāt divas dienas pēc kārtas – gan izklaides centrā "Bowlero", gan nākamajā vakarā pie Nacionālā teātra. Radinieki nedomāja atstāt Kiviču nesodītu par šīm zvērībām – viņi vērsās policijā un sniedza palīdzīgu roku Lienei, lai viņa varētu atgūties fiziski un emocionāli. Tuvinieki saka, ka Kivičs abās minētajās vietās savu „mīļoto sievieti” piekāvis publiski, tāpēc notikušajam, protams, ir aculiecinieki, kas ļoti lūgti atsaukties uz epasta adresi liecinieki@inbox.lv.

Taču nu, šķiet, Liene fiziski un emocionāli ir tik ļoti atguvusies, ka atkal gatava lielajā dzīvē iet pati saviem soļiem. Kā tapis zināms portālam Jauns.lv, Skulme no tuvinieku gādības esot atteikusies, un pavisam nav izslēgts, ka pēc desmit dienu prombūtnes atkal drīz metīsies Kiviča spēcīgajos kaisles pilnajos skāvienos.