foto: Ekrānuzņēmums
“Tās Burkas, kas bija agrāk, vairs nav! Jūs viņu esat nogalinājuši” - Magone Burka pikta par sabiedrības attieksmi
TV
2019. gada 30. septembris, 14:09

“Tās Burkas, kas bija agrāk, vairs nav! Jūs viņu esat nogalinājuši” - Magone Burka pikta par sabiedrības attieksmi

Jauns.lv

Jau šovakar “STV Pirmā!” skatītājus realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” gaida tikšanās ar populāro Magoni Burku un arī šoreiz spraigu notikumu netrūks.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Magone Burka atgiezusies Latvijā

Dzīve kā seriālā – šo teicienu pavisam noteikti var attiecināt uz dzejnieci Magoni Burku, pazīstamo šovu zvaigzni, kuras ģimenes dzīves ...

gallery icon
13

Šī vakara sērijā allaž vitālā un enerģiskā stiliste Žanna Dubska atklās, kur rod spēku un iedvesmu, bet ekscentriskais Jaroslavs Barišņikovs dosies meklēt modeles savai modes skatei.

Savukārt Magone dalīsies visai skarbās pārdomās pēc tam, kad interneta dzīlēs būs atradusi rakstu, kurā viņas mamma izklāstījusi savu versiju par abu nesaskaņām. Vēl vairāk – dzejniece ielūkosies arī raksta komentāros, kur netrūkst viņas virzienā raidīti skarbi vārdi un pārmetumi. Tiek zākāts gan Magones izvēlētais dzīves ceļš, veselības stāvoklis, gan pārmests, kāpēc viņa atgriezusies Latvijā, nevis palikusi Anglijā vai devusies uz vīra dzimteni.

Nepamatotā kritika Magoni ne pa jokam aizvainos un mudinās aizdomāties par to, kāpēc latvieši ir tik skarbi pret saviem tautiešiem? “Mani bērni visi ir latvieši. Es pati arī. Mums ir tikai viens lietuvietis šobrīd. Nu kāpēc tad mums būtu jābrauc vairākumam prom uz Lietuvu, ja mēs esam latvieši? Tas vispār jautājums man liekas nav vietā! Un tas ir aizvainojoši – kāpēc latvietis nedrīkstētu braukt uz Latviju!” ne bez rūgtuma jautās Magone.

Viņai piekritīs arī vīrs – lietuvietis Žanis: “Es esmu piekusis. Es atbraucu šeit, un man likās, ka ļaudis mani pieņems, kaut vai aprunāsies. Bet te mani pat par parazītu sauc! Es cilvēkam neko neesmu nodarījis, es vienkārši esmu atbraucis. Esmu šokā! Kāpēc šajā valstī ir tāds naids?” gan par Magones mātes rīcību, gan ļaužu komentāriem sacīs Žanis.

Vīra atbalsta iedrošināta, Magone turpinās: “Vīrs man nav stulbenis. Varbūt mēs izskatāmies no malas tā, bet mēs tādi neesam. Tā kā lai viņi visi piesargās un domā turpmāk, ko kurš mums teiks. Jo nebūs tā Burka, kas bija agrāk. Tās Burkas vairs nav. Jūs paši viņu esat nogalinājuši. Es esmu bijusi gan mauka, gan šļuha, gan šizofrēniķe, un vēl tur visādi teksti. Bet neviens nekad manu pozīciju nav aizstāvējis. Es viena pati savu ceļu ar saviem bērniem esmu bridusi,” raudot teiks Magone.

Vai Magone patiešām ir gatava nostāties uz kara takas ar pašas māti? Uzzināsiet jau šovakar, pulksten 17:55, "STV Pirmā!".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās