foto: Mārtiņš Ziders
Mīlas pilnā Kiviča sirds neiztur devīto dienu bez Lienes Skulmes. Ātrā palīdzība dodas glābt Andri
Andris Kivičs neslēpj, ka nespēj dzīvot bez Lienes Skulmes.
Slavenības
2019. gada 28. septembris, 11:30

Mīlas pilnā Kiviča sirds neiztur devīto dienu bez Lienes Skulmes. Ātrā palīdzība dodas glābt Andri

Jauns.lv

Pārdzīvojumiem bagāta šī nakts izvērtusies vienam no kvēlākajiem mīlas paudējiem Latvijā Andrim Kivičam. Viņš sociālajos tīklos vēsta, ka dzīvot devīto dienu bez mīļotās Lienes Skulmes nav izturējusi mūzikanta sirds.

Pēc paša vēstītā, viņš piedzīvojis sirdslēkmi, bet sirds aritmija sākusies jau vakar no rīta. Savas nedienas Kivičs ar kāda palīdzību iemūžinājis un publicējis bildi, kur atrodas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta automašīnā. Pats mūziķis un bijušais basketbolists neslēpj, ka notikušajā vaino savu mīļoto Lieni Skulmi, kura nu deviņas dienas vairs nav sasniedzama nekādā veidā.

10 mēnešu mīlasstāsts varētu būt noslēdzies, bet Andris nesaprot, kā var diendienā atzīties otram mīlestībā, teikt, ka nevar bez otra cilvēka dzīvot, bet tagad šādi spīdzināt... Kivičs neslēpj, ka nespēj bez Lienes dzīvot, un aicina līdzcilvēkus viņa mīļotajai to pateikt. Dažas stundas vēlāk Andris vairs nevēlējās ar sabiedrībo dalīties savos pārdzīvojumos un abus "Facebook.com" publicētos ierakstus bija izdzēsis.

Vēl pirms dažām dienām Andris sūrojās, ka pēc Lienes Skulmes došanās prom neko nav spējis dzīvē darīt kā vien gulēt un ļauties bohēmai, tomēr ne pārāk veselīgā dzīvesveida saistību ar sirdsdarbības problēmām viņš vismaz pagaidām publiski nav sasaistījis.

foto: Facebook.com/andris.kivics
Andris Kivičs Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta automašīnā.

Paradokss arī tas, ka Kiviča nelaime notikusi vien dažas stundas pēc tam, kad publiski izskanēja runas par viņa kādreizējā komandas biedra, 1994. gada pasaules čempiona strītbolā Aigara Vītola nedienām. Kādreizējo Latvijas izlases basketbolistu un šā brīža Ķekavas novada mēra vietnieku aizturējis Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs aizdomās par 30 000 eiro liela kukuļa došanu.

Muzikantam šī nav pirmā reize, kad radušās problēmas ar sirdi. Kā viņš aprakstījis savā grāmatā, pērn pirms Mārtiņa Freimaņa piemiņas koncerta "Dzintaru" koncertzālē, viņš esot piedzīvojis sirdstrieku pēc grādīgo dzērienu ilgstošas un pārmērīgas lietošanas. Mūziķis tika nogādāts "Stradiņos", kur viņam ar elektrošoka palīdzību tika normalizēta sirdsdarbība. Toreiz Andris nevēlējās paklaustīt mediķu ieteikumiem un jau pēc dažādm stundām kāpa uz skatuves, lai pats sevi pārbaudīt. Kivičs savulauk atklājis, ka arī iepriekš viņam bijušas problēmas ar sirdi, kas esot izpaudušās sportisku aktivitāšu laikā.

Jauns.lv jau ziņoja, ka muzikants Andris Kivičs sev ierastajā atklātuma manierē tviterī publiskojis jaunas pārdomas par savu dzīvi šobrīd, kad mīļotā Liene Skulme nu jau vairāk kā nedēļu no viņa slēpjas un mājās neatgriežas.

Kivičs un Skulme pārcēlušies uz Kanāriju salām un bauda Tenerifi

gallery icon
36

Ja agrāk Kivičs vairāk izmantojis "Facebook" platformu savu domu paušanai, tad tagad viņa primārais sociālais tīkls ir tviteris. Iepriekš medijiem atzinis, ka dienas vada nemitīgi dzerot vīnu un guļot, viņš publicējis jaunas atklāsmes.

foto: Mārtiņš Ziders
Andris Kivičs neslēpj, ka nespēj dzīvot bez Lienes Skulmes.

Kā var spriest no Andra tvītiem, viņš apsver iespēju vērsties pēc palīdzības organizācijā "Bezvēsts.lv", kas nodarbojas ar bez vēsts pazudušu cilvēku meklēšanu. Tādā statusā, viņaprāt, patlaban varētu būt arī Liene Skulme, kura pēc, iespējams, dubulta vardarbības akta nu ir pazudusi un mājās nenāk. Jauns.lv rīcībā esošā informācija liecina, ka Skulme ar pārsistu pieri šobrīd slēpjas un ir tuvinieku apgādībā.

Tikmēr Kivičs tviterī vēsta: "No vienas puses es gribētu būt "tāds kā agrāk", bet toreiz, agrāk man bija sajūta, ka dzīve slīd garām un ir garlaicīgi. Bet tagad, kad man nav garlaicīgi, bet ir interesanti, es izskatos pēc psihopāta. Kā dzīvot? Mūžīgais jautājums," spriež muzikants, domu graudus turpinot: "Novērojums. Tad, kad tu esi pilnīgi atbrīvojies, dari, ko gribi, saki, ko domā, pārstāj dzīvot pēc liekulīgās sabiedrības likumiem, tu skaities degradējies. Bet kamēr vērtības ir BMW, dzīvot labā rajonā un tā tālāk, tu esi savējais, ar tevi viss ir normāli, tu esi malacis". 

Jau vēstīts, ka dažas dienas iepriekš Andris Kivičs savu pašreizējo dzīvi bez mīļotās klātbūtnes nosauca par "elli".

Jauns.lv jau vēstīja, ka Kiviča draudzenes Lienes Skulmes tuvinieki lūdz atsaukties aculieciniekus diviem konfliktiem starp mīlniekiem. Šonedēļ portāla rīcībā nonāca satraucoša informācija – zinātāji vēstīja, ka ceturtdienas pēcpusdienā ar pamatīgu kašķi beigusies muzikanta Andra Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes atpūta kādā izklaides centrā. Kā stāsta aculiecinieki, Andris ar Lieni esot krietni sastrīdējušies un abu “saruna” notikusi tiešām augstos toņos.

Ķilda beigusies ar to, ka Liene ar pārsistu pieri nonākusi slimnīcā, kur tikusi pie vairākām šuvēm. Lai gan Andris pats vēstījis, ka pēc strīda izklaides centru pametis, Lienei nav darījis pāri un par tālāko vispār īsti neko nezinot, viņa aktivitātes sociālajos tīklos liecina – tā nez vai bijis. Vispirms, nevairoties rupjību, Kivičs tviterī ierakstīja: “Vislielākais pi**ec dzīvē ir tas, ka mēs visu saprotam tikai kaut kad vēlāk. Un nav otrā piegājiena”, bet pēcāk jau bija pavisam konkrēts: “Tas ir pi**ec”. Vēl pēc vairākām stundām Andris pavēstīja: "Tagad notiek kaut kas tāds, ko jūs nevarat pat iedomāties."

Patiesībā incidents ir vēl nopietnāks. Kā noskaidroja Jauns.lv, sazinoties ar Lienes Skulmes tuviniekiem, it kā “Andris Lieni zvērīgi piekāvis”, turklāt divas dienas pēc kārtas – gan izklaides centrā "Bowlero", gan nākamajā vakarā (piektdien) pie Nacionālā teātra. Radinieki nedomā atstāt Kiviču nesodītu par šīm zvērībām – viņi beidzot ir vērsušies policijā un snieguši palīdzīgu roku Lienei, lai viņa varētu atgūties fiziski un emocionāli. Tuvinieki atklāj, ka Kivičs abās minētajās vietās savu „mīļoto sievieti” piekāvis publiski, tāpēc notikušajam, protams, ir aculiecinieki, kas ļoti lūgti atsaukties uz epasta adresi liecinieki@inbox.lv .