foto: Mārtiņš Ziders
Lienes Skulmes tuvinieki satraukti un lūdz palīdzēt – meklē aculieciniekus Kiviča zvērībām
Liene un Andris Kiviča jaunākās grāmatas atklāšanā šogad martā.
Trakā pasaule
2019. gada 22. septembris, 16:25

Lienes Skulmes tuvinieki satraukti un lūdz palīdzēt – meklē aculieciniekus Kiviča zvērībām

Jauns.lv

Šonedēļ Jauns.lv rīcībā nonāca satraucoša informācija – zinātāji vēstīja, ka ceturtdienas pēcpusdienā ar pamatīgu kašķi beigusies muzikanta Andra Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes atpūta kādā izklaides centrā. Kā stāsta aculiecinieki, Andris ar Lieni esot krietni sastrīdējušies un abu “saruna” notikusi tiešām augstos toņos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ķilda beigusies ar to, ka Liene ar pārsistu pieri nonākusi slimnīcā, kur tikusi pie vairākām šuvēm. Lai gan Andris pats vēstījis, ka pēc strīda izklaides centru pametis, Lienei nav darījis pāri un par tālāko vispār īsti neko nezinot, viņa aktivitātes sociālajos tīklos liecina – tā nez vai bijis. Vispirms, nevairoties rupjību, Kivičs tviterī ierakstīja: “Vislielākais pi**ec dzīvē ir tas, ka mēs visu saprotam tikai kaut kad vēlāk. Un nav otrā piegājiena”, bet pēcāk jau bija pavisam konkrēts: “Tas ir pi**ec”. Vēl pēc vairākām stundām Andris pavēstīja: "Tagad notiek kaut kas tāds, ko jūs nevarat pat iedomāties."

Patiesībā incidents ir vēl nopietnāks. Kā noskaidroja Jauns.lv, sazinoties ar Lienes Skulmes tuviniekiem, it kā “Andris Lieni zvērīgi piekāvis”, turklāt divas dienas pēc kārtas – gan izklaides centrā "Bowlero", gan nākamajā vakarā (piektdien) pie Nacionālā teātra.

Radinieki nedomā atstāt Kiviču nesodītu par šīm zvērībām – viņi beidzot ir vērsušies policijā un snieguši palīdzīgu roku Lienei, lai viņa varētu atgūties fiziski un emocionāli. Tuvinieki atklāj, ka Kivičs abās minētajās vietās savu „mīļoto sievieti” piekāvis publiski, tāpēc notikušajam, protams, ir aculiecinieki, kas ļoti lūgti atsaukties uz epasta adresi liecinieki@inbox.lv .

Kadri no realitātes šova "Kivičs. Pavisam privāti"

Kadri no topošā televīzijas "STV Pirmā!" realitātes šova "Kivičs. Pavisam privāti".

gallery icon
22

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās