foto: MediaPunch/REX/ Vida Press
VIDEO: Švarcenegers apceļ savu veco cīņubiedru Stalloni par viņa naža izmēru
„Tas taču nav nazis. Skat, kāds ir īsts nazis!”
Slavenības
2019. gada 19. septembris, 15:14

VIDEO: Švarcenegers apceļ savu veco cīņubiedru Stalloni par viņa naža izmēru

Jauns.lv

Nav pasaulē patiesākas draudzības, kāda jau daudzu gadu garumā vieno spraiga sižeta filmu zvaigznes Arnoldu Švarcenegeru un Silvestru Stalloni. Taču kas gan tā būtu par draudzību, ja šad un tad nepajokotu par savu „čomu”? Tieši tā domā Arnolds, un savā „Instagram” profilā viņš savu draugu un kolēģi pavilcis uz zoba.

Bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers savā „Instagram” profilā ievietojis video, kurā sveic draugu aktieri Silvestru Stalloni ar viņa jaunāko filmu „Rembo: Pēdējās asinis” („Rambo: Last Blood”), kas nule kā sasniegusi kinoteātrus.

Silvestrs Stallone kā Rembo

Silvestrs Stallone kā Rembo.

gallery icon
22

Taču, pirms nodot sirsnīgus sveicienus savam sirdsdraugam, Švarcenegers skatītājiem parādījis ierāmētu nazi, kas izmantots jaunākajā Rembo filmā. Duncītis ir Stallones parakstīts un ziedots labdarībai.

„Silv, es tikko redzēju tevis parakstīto nazi, ko tu ziedo labdarībai... Tas ir kaut kas neticams, paskaties uz šo nazi,” Stalloni kacina Švarcenegers, no azotes izvelkot pats savu nazi un pielīdzinot to Rembo divas reizes mazākajam aukstajam ierocim. „Šis taču nav nazis. Lūk, kāds ir nazis,” komentē Arnolds, ar šo frāzi atsaucot atmiņā slaveno ainu no filmas „Krokodils Dandijs”. „Šo mēs izmantojām filmā „Plēsoņa” („Predator”, 1987). Tas ir tikai nedaudz lielāks par tavējo, taču neraizējies par to,” turpina jokot Švarcenegers.

Švarcenegeram krekliņš ar savu foto

Spraiga sižeta filmu zvaigznei Švarcenegeram krekliņš ar savu foto.

gallery icon
7

Tad Arnolds sirsnīgi pasmejas par savu izdevušos joku un video noslēdz uz „nopietnas nots”, apsveicot draugu ar jaunās filmas pirmizrādi. „Visā nopietnībā, lai tev šajā nedēļas nogalē labi veicas ar Rembo, sarunāts? Tu būsi hits. Tas būs grāvējs. Tu esi vislabākais.”

„Kad tas kļūs par grāvēju, es tev nopirkšu jaunu nazi, lai to nosvinētu,” komentārā pie video papildinājis Švarcenegers.

Atbildi parādā gan Stallone nepalika - savā "Instagram" kontā pārpublicēja kolēģa video, to parakstot: "Liels paldies, lielais vīr. Tu esi lielisks draugs un liela zvaigzne, bet mans nazis vienmēr būs asāks par tavējo!"

Interesanti, ka pirms daudziem gadiem Švarcenegers un Stallone nebūt nesauca viens otru par labākajiem draugiem. Bija laiks, kad abi viens otru ienīda.

Silvestrs Stallone nopērk Rokija statuju

Silvestrs Stallone par 400 000 dolāru nopircis Rembo statuju. Viņš to nav individuāli pasūtījis tēlniekam. Viņš statuju iegādājies izsolē pēc ...

gallery icon
3

„Astoņdesmitajos gados mēs nevarējām ciest viens otru, jo abi darbojāmies vienā jomā. Mēs gribējām viens otru pārspēt,” 2014. gadā „Hindustan Times Leadership” samita laikā atzina Švarcenegers. „Mēs bijām karojošās attiecībās. Tās bija sacensības par to, kuram ir lielāki muskuļi, kurš nogalinās vairāk cilvēku uz ekrāna, kurš nogalinās neparastākā veidā, kurš ar filmu nopelnīs vairāk naudas.”

Silvestrs Stallone un Arnolds Švarcenegers no 1974. gada līdz mūsdienām

gallery icon
13

„Visbeidzot, tikai deviņdesmitajos gados mēs sadraudzējāmies, un kopš tā laika esam labi draugi. Sākotnēji tev ir vajadzīgs sāncensis, kāds, kuru tu ienīsti... jo tieši tas man kalpoja kā stimuls,” apliecinājis Stallone.

Arnoldam Švarcenegeram 70!

Arnoldam Švarcenegeram 70!

gallery icon
70

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.