foto: Stephen Lovekin/REX/ Vida Press
Serēnas Viljamsas divus gadus vecā meita debitē modes skatē
Serēna Viljamsa ar meitu Aleksu Olimpiju.
Slavenības
2019. gada 12. septembris, 05:05

Serēnas Viljamsas divus gadus vecā meita debitē modes skatē

Jauns.lv

Amerikāņu sportiste Serēna Viljamsa aizvadītajā nedēļā neuzvarēja “US Open” tenisa turnīra finālā, taču viņa bija spoža zvaigzne Ņujorkas modes nedēļas skatē. Turklāt izcilā sportiste tajā piedalījās kopā ar meitu - divus gadus veco Aleksu.

Divus gadus vecajai Aleksai Olimpijai Ohanianai šī bija pirmā modes skate viņas mūžā. Meitenīte tās laikā bija drošās rokās – uz rokām savai slavenajai mammai Serēnai Viljamsai. Aleksa bija ģērbta melnā krekliņā un krāsainās “Nike” botās. Mazās modes dāmas sprogainie mati bija saņemti koķetā augstā zirgastē.

Serēnas Viljamsas tērpu kolekcijas skate Ņujorkas modes nedēļā

gallery icon

Serēna kopā ar meitu prezentēja savu kolekciju “S by Serena”, kuras mērķis ir sumināt “sievietes, kuras bailes pārvērš drosmē un šaubas pašpārliecinātībā”.

“Man ir ļoti svarīgi piedalīties it visā. Man ļoti patīk vārdiņš “piedalīties”, nevis “ekskluzivitāte”. Manuprāt, tas ir daudz labāks vārds,” sarunā ar žurnāla “Glamour” reportieri aizkulisēs norādījusi sportiste un modes māksliniece Viljamsa. “Manuprāt visām ir ļoti būtiski, ka iespējams apskatīt tērpu un secināt: ‘O, viņa izskatās kā es un jūtas tajā labi.’ Turklāt nav svarīgi, kāda ir viņu ādas krāsa.”

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Serēna Viljamsa lepojas, ka viņas tērpu kolekcijā sev apģērbu varēs atrast gan kārnās, gan formīgās dāmas.

Serēnas Viljamsas modes skati apmeklējušās tādas slavenības kā realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana-Vesta, supermodele Alesandra Ambrosio un lielo izmēru modele Ešlija Grehema. Ar savu klātbūtni Serēnu atbalstījis arī viņas vīrs un meitas tēvs Aleksis Ohanians.

Serēna savā tērpu kolekcijā piedāvā apģērbus visdažādāko formu sievietēm. Viņa cer, ka kaut ko sev iepatikušos te atradīs gan ļoti kārnas, gan izteikti formīgas dāmas.

Tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa apmeklē karaliskās kāzas "Versace" kleitā

gallery icon

Izcilā amerikāņu tenisiste jau sen pieņēmusi faktu, ka pati nekad vairs nenēsās 34. izmēra apģērbus, un jūtas harmonijā ar šo apziņu.

Pirms 15 gadiem sniegtā intervijā Viljamsa izteicās, ka viņas sapnis esot nokristies svarā, lai varētu valkāt 34. izmēra apģērbus. Tagad sportiste ir 37 gadus veca. Viņa atgriezusies tenisa kortos pēc meitas Olimpijas laišanas pasaulē un intervijā žurnāla „Harper’s Bazaar” britu izdevumam apliecinājusi, ka šāds mērķis viņu dzīvē sen vairs nenodarbinot.

Serēna Viljamsa Francijas atklātā tenisa čempionāta pirmās kārtas mačā

Serēna Viljamsa Francijas atklātā tenisa čempionāta pirmās kārtas mačā pret Krištinu Pliškovu

gallery icon

„Ak, Dievs, es nekad vairs nevalkāšu 34. izmēra apģērbus!” – viņa norādījusi. „Kāpēc man to vajadzētu darīt, pēc tā tiekties?”

Ar graciozu žestu, demonstrējot savus muskuļotos bicepsus, viņa norādījusi: „Lūk, tā esmu es. Šis ir mans ierocis un instruments.”

Tenisiste Serēna Viljamsa un viņas mazā Aleksa Olimpija

gallery icon

„Taču man patīk, ka esmu agrāk to teikusi, jo es to labi saprotu,” viņa papildinājusi savu domu. „Es varēšu parādīt Olimpijai, ka cīnījos (ar kompleksiem), bet tagad esmu laimīga tāda, kāda esmu, kas esmu un kāda izskatos.”

Tenisa zvaigznes Serēnas Viljamsas košais grūtnieces stils

Tenisiste Serēna Viljamsa savas pirmās atvases gaidībās

gallery icon
View this post on Instagram

Let the games begin!

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on