foto: AFP/Scanpix
F1 zvaigzne Lūiss Hamiltons atklāj Londonā pirmo restorānu, kur piedāvā burgerus bez gaļas
Pieckārtējais čempions Lūiss Hamiltons.
Slavenības
2019. gada 7. septembris, 10:32

F1 zvaigzne Lūiss Hamiltons atklāj Londonā pirmo restorānu, kur piedāvā burgerus bez gaļas

Jauns.lv

F1 sacīkšu braucējs Lūiss Hamiltons (34) sadarbībā ar naktsklubu impresāriju un itāliešu uzņēmēju nodibinājis pirmo burgeru restorānu Londonā, kur gaļa aizstāta ar augu bāzes produktiem. Sportists sola, ka tas ir tikai sākums, viņa plānos ir radīt restorānu ķēdi ar vismaz 14 burgeru restorāniem Eiropā.

Luiss Hamiltons atklāj pirmo bez gaļas burgeru restorānu Londonā

gallery icon
8

Reģenta ielā Londonā šo pirmdien atklāts pirmais burgeru bārs “Neat Burger”, kur maltītes pagatavošanai izmantoti tikai uz augu bāzes balstīti produkti. Nekādas gaļas! Plānots atvērt restorānus arī Koventgārdenā un Kingskrosā. Nākamgad Hamiltons paredzējis debitēt arī ASV tirgū, bet nākamo divu gadu laikā atvērt vēl 14 bezgaļas burgeru restorānus Eiropā.

Lūisa Hamiltona kolēģi investori ir itāliešu uzņēmējs Tomaso Čiabra – viens no pirmajiem ASV burgeru ķēdes “Beyond Meat” atbalstītājiem, kā arī Raiens Bišti –  “Cirque le Soir” naktsklubu īpašnieks Londonā, Mančestrā, Barselonā un Mikonas salā Grieķijā.

“Mūsu mērķauditorija nav vegāni, mēs necenšamies ieņemt uz augu valsts bāzes gatavotu ēdienu nišu. Mūsu mērķis ir pārvērst gaļēdājus,” norādījis Bišti.

Investors atklāj, ka “Neat Burger” šefpavāri 10 mēnešu garumā sadarbojušies ar ASV ķēdes “Beyond Meat” meistariem, lai izstrādātu paši savu augu valsts bāzes burgeru.

“Beyond Meat” burgeru pamatā ir pākšaugu proteīns, kas iegūts no šķeltajiem zirņiem. Viņi izmanto biešu sulu “asiņainumam”.

Lūiss Hamiltons ir bagātākais sportists Lielbritānijā. Viņa kapitāls novērtēts 187 miljonu sterliņu mārciņu apmērā, informē izdevums “Sunday Times”.

F1 čempions Lūiss Hamiltons izbalinājis matus

Apmeklējot „GQ Awards” balvu vakaru Londonā, F1 čempions Lūiss Hamiltons demonstrēja savu jauno frizūru – balinātus matus.

gallery icon
7

Šercingere un Hamiltons šķiras jau ceturto reizi

Septiņu gadu ilgo attiecību laikā Nikola Šercingere un Lūiss Hamiltons ir vairākkārt šķīrušies un atkal salabuši. Vienmēr šķiršanās iemesls bijis ...

gallery icon
19

F-1 pilots Hamiltons gavilē par otrreiz izcīnīto čempiona titulu

rits Lūiss Hamiltons no "Mercedes" komandas svētdien triumfēja Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas noslēdzošajā, 19.posmā, otro reizi karjerā kļūstot ...

gallery icon
11

Lūiss Hamiltons nes Nikolas Šercingeres suni

gallery icon
12