foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
VIDEO: Kirkorovs ar "trīsstāvīgajiem" nolamā festivāla "Jaunais vilnis" organizatorus
Krievijas estrādes zvaigzne Filips Kirkorovs.
Slavenības
2019. gada 29. augusts, 15:11

VIDEO: Kirkorovs ar "trīsstāvīgajiem" nolamā festivāla "Jaunais vilnis" organizatorus

Jauns.lv

Krievijas estrādes zvaigzne Filips Kirkorovs izplūda dusmās un rupji lamājās uz starptautiskā jauno dziedātāju konkursa "Jaunais vilnis" organizētājiem, kuri neļāva viņam pienācīgi izmēģināt jauno dziesmu, vēsta newsru.com.

Muzikantam nepatika, ka sagatavošanās viņa koncertam nenotika pēc sākotnēji plānotā grafika.

Izmēģinājuma laikā Kirkorovs, kurš uz "Jauno vilni" ieradies ar savu jauno kompozīciju "Стеснение пропало" ("Kautrības nav"), nolamāja palīgus un šova rīkotājus, paziņojot, ka līdz brīdim, kamēr viņš stundu nebūs izmēģinājis uzstāšanos kameru priekšā, nekāda šova nebūšot.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Krievijas estrādes zvaigzne Filips Kirkorovs.

"Kamēr neizmēģināsim tagad ar kamerām, jūsu šovs nesāksies, jums skaidrs? Man nospļauties par jūsu tiešraidi, kamēr es neizmēģināšu ar kamerām," dusmās kliedza Kirkorovs, lietojot ar necenzētus vārdus.

Kāds no klātesošajiem to visu nofilmēja un publicēja internetā ar pavadtekstu - "Lūk, kāds Filipa Kirkorova mēģinājums Sočos notiekošajā "Jaunajā vilnī". Lamāšanās, lamāšanās un vēlreiz lamāšanās, domāju, ka tādu viņu daudzi nav redzējuši."

Daudzi, redzot šos kadrus, dziedātāju attaisnojuši, atzīmējot, ka Kirkorovs pamatoti dusmojas.

"Normāls gatavošanās process, nekas neparasts. Viņš ir profesionālis un pieprasa, lai visi strādātu atbildīgi," raksta kāds sociālo tīklu lietotājs.

Kirkorovs konkursa atklāšanā uzstājās uzreiz pēc Igora Krutoja mūzikas akadēmijas bērnu kora, Soču simfoniskā orķestra un mākslinieka Dimaša Kudaibergena priekšnesuma. Kirkorovs kāpa uz skatuves ar savas jaunās dziesmas pirmatskaņojumu.

Konkurss "Jaunais vilnis" no 24. līdz 29. augustam norisinās Sočos.

Jau vēstīts, ka festivāls "Jaunais vilnis" dzīvi Jūrmalā pārtrauca īsi pēc tam, kad Krievija anektēja Krimas pussalu, un izveidojās visai garš krievu estrādes mākslinieku saraksts, kuri Latvijā vairs nebija vēlami - Josifs Kobzons, Valērija un citi. Kopš 2015.gada "Jaunais vilnis" vasarās veicina Soču kūrorta ekonomiku, taču Jūrmala no tūristu skaita un ieņēmumiem tādēļ nebūt nav cietusi, gluži otrādi. Lai arī krievu tūristu skaits uz mirkli samazinājās, palielinājās atbraucēju skaits no citām valstīm.