foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Britu princese Šarlote ir "vērtīgāka" par savu brāli Džordžu
Princese Šarlote.
Slavenības
2019. gada 26. augusts, 10:40

Britu princese Šarlote ir "vērtīgāka" par savu brāli Džordžu

Jauns.lv

Princese Šarlote ir vidējā no prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas trim bērniem, taču ekonomiskā pienesuma ziņā viņa atzīta par visvērtīgāko. Jau gadā, kad viņa piedzima, eksperti lēsa - mūža laikā britu ekomomikai viņa atnesīs vismaz piecus miljardus dolāru.

foto: Zak Hussein / SplashNews.com/ Vida Press
Princese Šarlote ar vecāko brāli princi Džordžu.

Līdz ar savu nākšanu pasaulē princese Šarlote sekojusi mammas, Kembridžas hercogienes Ketrīnas, pēdās. Sabiedrība ir kā apmāta ar mazās princeses drēbītēm, turklāt katras meitenes iziešana sabiedrībā tiek apspriesta un apjūsmota sociālajos tīklos. Bet šī sajūsma ir arī novērtējama naudas izteiksmē.

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon

Princesei Šarlotei ir tikai četri gadi, bet popularitātes un sekošanas ziņā viņa ir savas mammas mini kopija. Interesanti, ka jau līdz ar nākšanu pasaulē viņas "kapitāls" novērtēts augstāk nekā vecākā brāļa prinča Džordža, kurš, visticamāk, kādudien kļūs par karali.

Britu princeses Šarlotes skaistākās fotogrāfijas

gallery icon

Sabiedrība ir kā apmāta ar hercogieni Ketrīnu un viņas stila izjūtu. Veikalos vēja ātrumā izpērk tos apģērbu un aksesuāru modeļus, kas redzēti hercogienei. Un tā vien šķiet, ka tauta Šarloti uztver kā mazu Keitu. Arī drēbītes, kādas redzētas mugurā Šarlotei, ātri vien pazūd no veikalu plauktiem, bet šāds “Šarlotes efekts” nes labu peļņu britu ekonomikai. Tāpat, protams, veikalos tiek izķertas lelles, kas redzētas mazās Šarlotes rokās.

Hercogiene Ketrīna ar meitu princesi Šarloti apmeklē prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

gallery icon

2015. gadā, kad Šarlote nāca pasaulē, kompānija CNN informēja, ka pēc “Brand Finance” pētījumiem mazās princeses gaidāmais pienesums valsts ekonomikai novērtēts piecu miljardu ASV dolāru apmērā. Četrus mēnešus vēlāk “Brand Finance” apliecināja, ka “Šarlotes efekts” uz sabiedrību ir līdzīgs “Ketrīnas efektam” (tagad arī “Meganas efektam”) un valsts kasē ienesis aptuveni 150 miljonus ASV dolāru!

Princis Džordžs un princese Šarlote slimnīcā apciemo jaundzimušo brāli

gallery icon

“Šarlotes, Džordža un jo īpaši Keitas neoficiālajam vēstījumam ir būtiska ietekme uz finansēm, kas ik gadus mērāma vairākos miljonos,” norādījis izpilddirektors Deivids Hejs.

Princese Šarlote - britu karaliskās ģimenes atvase

gallery icon

2018. gada rudenī “Brand Finance” Šarlotes "kapitālu" novērtēja 4,3 miljardu apmērā, bet “Reader’s Digest” – 5 miljardu apmērā. Lai gan šie cipari ir pārsteidzoši, ņemot vērā Šarlotes mazo gadu skaitu, tie ir vēl iespaidīgāki, ja salīdzina ar brāli princi Džordžu.

Princesei Šarlotei onkuļa prinča Harija bērnu dienu kurpītes

Viesojoties Polijā, princesei Šarlotei kājās tās pašas sarkanās siksniņkurpītes, kas viņas onkulim princim Harijam pirms 30 gadiem, kad viņš bija ...

gallery icon

Pēc “Reader’s Digest” rīcībā esošajiem datiem, nākamā Anglijas karaļa pienesums valsts ekonomikai novērtēts no 3,2 miljardiem līdz 3,6 miljardiem dolāru. Tas nešaubīgi parāda, kurš brāļa un māsas konkurencē ir līderis.

Princese Šarlote kļūst par bērnu modes ikonu

Britu princesei Šarlotei ir vien divi gadi, taču mazā jau kļuvusi par bērnu modes noteicēju. Tam, protams, jāpateicas viņas mātei ...

gallery icon

“Šie cipari tikai parāda, ko karaļnama bērni var nest Lielbritānijas ekonomikai visas savas dzīves laikā, pieņemot, ka viņu pozitīvais efekts uz sabiedrību nemazināsies,” izdevumam “Insider” norādījusi “Brand Finance” sabiedrisko attiecību specialiste Sēra Sarvara.

Princesei Šarlotei gada jubileja

Atzīmējot prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas meitas princeses Šarlotes pirmo dzimšanas dienu, Kensingtonas pils publiskojusi četras jaunas fotogrāfijas, ko uzņēmusi ...

gallery icon

“Karaļnama bērniem ir pozitīva ietekme uz konkrētu apģērbu un rotaļlietu ražotāju pārdošanas datiem,” 2018. gadā apliecināja Hejs. “Šajā ziņā viņu ietekme uz zīmoliem ir ļoti līdzīga kā Kembridžas hercogienei, kurai piemīt īsts Midasa pieskāriens… Viss, kam viņa pieskaras, pārvēršas zeltā.”

Britu princeses Šarlotes kristības

Svētdien, 5. jūlijā, Lielbritānijā bija lieli svētki - notika britu princeses Šarlotes kristības.

gallery icon

Visiem trim Kembridžas hercogu pāra bērniem ir pasakaini augsta kapitāla vērtība, bet neviens no viņiem nav sasniedzis pat 10 gadu vecumu. Kad pasaulē nāca pāra jaunākā atvase, princis Luiss, jau bērna dzimšanas dienā atzīts, ka mazulis papildinājis budžetu par 70 miljoniem dolāru. Tā, ka arī pastarīša nozīme ir vērā ņemama.

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon

Tagad Lielbritānijas ekonomikas rādītājus jaušami “uzlabo” arī Kembridžu bērnu brālēns Ārčijs Harisons Mauntbatens-Vindzors, prinča Harija un Meganas Mārklas pirmdzimtais. Pateicoties suvenīru tirdzniecībai, kas izgatavoti par godu Ārčija piedzimšanai, prognozēts, ka bērns britu ekonomikai šogad nesīs no 65 līdz 91 miljonu dolāru peļņu. Turklāt šie cipari neietver ienākumus, ko mazā Ārčija piedzimšana nes ārvalstīs.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon

Princeses Šarlotes un viņas brāļa prinča Džordža pirmais kopējais foto

Kensingtonas pils pārstāvji izplatījuši pirmās fotogrāfijas, kurās britu princese Šarlote iemūžināta kopā ar princi Džordžu.

gallery icon

Par godu princese Šarlotes dzimšanai tirgo suvenīrkrūzītes

Mazumtirdzniecības izpētes centrs lēš, ka Lielbritānijā par princeses Šarlotes dzimšanai veltītiem suvenīriem tikšot iztērēti apmēram 80 miljoni sterliņu mārciņu (108 ...

gallery icon