foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Roberts de Niro tiesā prasa sešus miljonus no darbinieces, kas birojā skatījusies seriālu “Draugi”
Aktieris Roberts de Niro.
Slavenības
2019. gada 23. augusts, 05:55

Roberts de Niro tiesā prasa sešus miljonus no darbinieces, kas birojā skatījusies seriālu “Draugi”

Jauns.lv

Aktieris Roberts de Niro (76) iesūdzējis tiesā savu bijušo asistenti un vēlāk viņa kompānijas viceprezidenti Čeisu Robinsoni, pieprasot no viņas sešu miljonu dolāru lielu kompensāciju.

Čeisa Robinsone pieķerta, darba laikā skatāmies konkurentu kompānijas “Netflix” seriālus un tā laikā mielojamies ar dārgam uzkodām. De Niro apsūdz bijušo darbinieci arī kompānijas naudas izšķērdēšanā personīgiem mērķiem, to skaitā taksometru izmaksām, "iPhone" tālruņiem un dārgiem luksusa ceļojumiem.

Roberta de Niro kompānija “Canal Productions” apsūdz Robinsoni par to, ka viņa janvārī četru dienu garumā (kopumā 55 stundas) skatījusies seriālu “Draugi”.

foto: WENN.com/Vida Press
Seriāla "Draugi" galvenie varoņi.

Savukārt martā Robinsone četras dienas esot veltījusi, lai noskatītos seriāla “Arrested Development” 20 sērijas un seriāla “Schitt’s Creek” desmit sērijas, – norādīts apsūdzībā.

Sieviete piedevām esot iztērējusi 300 ASV dolāru no kompānijas kredītkartes par uzkodām seriālu skatīšanās laikā, ko pasūtījusi no izsmalcinātā Manhetenas restorāna “Paolo”.

foto: Chelsea Lauren/Variety/REX/ Vida Press

“Seriālu skatīšanās vietnē “Netflix” nekādi nav saistīta ar Robinsones darba pienākumiem un atbildību. Tas darīts personīgas laika kavēšanas, izklaides un prieka vārdā, kad viņai maksāts, lai strādātu,” teikts apsūdzībā.

Pēdējo divu gadu laikā Čeisa Robinsone esot iztērējusi 12 696,65 ASV dolārus kompānijas naudas restorānā “Paola”. Viņa esot samaksājusi arī teju deviņus tūkstošus dolāru tādos ēdināšanas uzņēmumos kā “Dean & DeLuca” un “Whole Foods”. Vēl 32 000 dolāru darbiniece iztērējusi par taksometra un “Uber” pakalpojumiem.

Roberts de Niro dusmojas

gallery icon
9

Robinsone aprīli vēlējusies uzteikt darbu kompānijā un pati sev uzrakstījusi rekomendācijas vēstuli, ko de Niro atteicies parakstīt.

“Canal Productions”  apgalvo, ka reiz uzticamā darbiniece izšķērdējusi kompānijas naudu un pat nozagusi 76 gadus vecā aktiera īpašumā esošos aviokompāniju bonusa programmu punktus 125 000 ASV dolāru apmērā.

Robinsones kundze par de Niro personīgo asistenti kompānijā “Canal Productions” kļuva 2008. gadā un gadu gaitā pakāpās pa karjeras kāpnēm, kļūstot par ražošanas un finanšu viceprezidenti, par ko saņēma 300 000 ASV dolāru lielu atalgojumu.

Kadri no Roberta De Niro un Silvestra Stallones filmas „Veču revanšs”

gallery icon
3

Robinsone negaidīti uzteikusi darbu šā gada 6. aprīlī, kad parādījušās aizdomas par viņas “godīgumu, darba ētiku un motivāciju”, – norādīts tiesai iesniegtajos dokumentos.

Pēc Robinsones aiziešanas no darba kompānijas grāmatvedības dokumentos uziets, ka viņa izmantojusi “Canal Productions” piederošo “American Express” kredītkarti un iztērējusi tūkstošiem dolāru par luksusa ceļojumiem, ziedu kompozīcijām, "iPhone" tālruņiem, taksometru pakalpojumiem, “Louis Vuitton” rokassomu, suņu pieskatītājām un dārgām vakariņām.

Roberts de Niro un viņa kompānija tagad tiesas ceļā pieprasa no bijušās darbinieces sešus miljonus ASV dolāru.

foto: Chelsea Lauren/Variety/REX/ Vida Press