foto: Instagram, Vida Press
52 gadus vecā Selma Haijeka parāda jutekliskas bildītes peldkostīmā
Aktrise Selma Haijeka pludmalē.
Slavenības
2019. gada 22. augusts, 06:16

52 gadus vecā Selma Haijeka parāda jutekliskas bildītes peldkostīmā

Jauns.lv

Uz brīdi aizmirsti par izdaudzināto latino dīvu Dženiferu Lopesu un viņas krāšņo figūru. Aktrisei Selmai Haijekai ir jau pāri piecdesmit, un viņa nesen sociālajos tīklos parādījusi dažas gaumīgi jutekliskas fotogrāfijas. Selmas augumu var tikai apskaust!

52 gadus vecā aktrise Selma Haijeka savā “Instagram” profilā publiskojusi fotogrāfiju sēriju, kurā viņa gluži kā nāriņa guļ pludmalē un viļņi sitas pret Haijekas smilšu pulksteņa formas augumu. Meksikāņu aktrise ir tērpusies ceriņkrāsas viendaļīgajā peldkostīmā un ļāvusies dažiem momentuzņēmumiem, par kuriem fani nespēj vien beigt jūsmot.

“Nevainojama figūra, Selma,” slavē kāda fane, piebilstot, ka Haijeka ir “viena no seksīgākajām sievietēm, kādu nācies redzēt”.

“Pat okeāns nespēj slāpēt liesmas,” ļoti tēlaini un dzejiski izteikusies cita. “Aizvien ugunīga.”

Selmas Haijekas jaunākās fotogrāfijas nav palikušas arī viņas slaveno draugu neievērotas. Ar “patīk” tās soctīklā novērtējušas kolēģes Gvendolina Kristija un Diāna Krūgere, bet Rebeka Geihārta paslavējusi, komentārā rakstot “sensacionāli”.

Selma Haijeka kādam no faniem paskaidrojusi, ka šīs fotogrāfijas uzņemtas brīvdienu laikā. “Tā nebija ieplānota profesionāla fotosesija,” norāda aktrise. “Tikai iedvesmas brīdis brīvdienās.”

Jau pavisam drīz, 2. septembrī, Haijeka svinēs savu 53. dzimšanas dienu.

View this post on Instagram

#water #agua

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on