foto: AFP/Scanpix
Pēc kļūšanas par vegānu krasi izmainījušies Saimona Kauela sejas vaibsti
Saimons Kauels kļuvis gluži neatpazīstams.
Slavenības
2019. gada 15. augusts, 20:03

Pēc kļūšanas par vegānu krasi izmainījušies Saimona Kauela sejas vaibsti

Jauns.lv

Pēc pievēršanās vegānismam slavenais britu mūzikas producents Saimons Kauels (59) zaudējis teju 10 kilogramus. Tomēr cilvēki ievērojuši, ka pēc dzīvesveida maiņas pamatīgi izmainījušies arī skarbā televīzijas šovu žūrijas locekļa sejas vaibsti, ziņo "CNN".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pats Kauels gan stāsta, ka diēta nākusi viņam vienīgi par labu. "Es jūtos labāk," televīzijas raidījumam "Access Hollywood" stāsta producents. "Mana atmiņa ir uzlabojusies, es jūtos labi, tāpēc man diēta nesagādā problēmas. Es joprojām varu dzert alu, tāpēc esmu priecīgs."

Tomēr ne viens vien soctīklu lietotājs norāda, ka TV šovu zvaigznes izskats kļuvis pagalam dīvains.

foto: AFP/Scanpix
Saimons Kauels kļuvis gluži neatpazīstams.

"Saimona Kauela jaunā seja izskatās pēc lelles, kura atstāta ārā saulē un sākusi kust," uzskata kāds "Twitter" lietotājs. "Ko Saimons ir izdarījis ar savu jau tā īpatnējo seju? Izskatās, ka viņa acis būtu apgrieztas otrādi," norāda kāds cits.

Daudzi izsaka pieņēmumus, ka 59 gadus vecā slavenība, iespējams, gūlusies zem skalpeļa un veikusi kādas sejas korekcijas.

foto: AFP/Scanpix
Saimons Kauels 2018.gada oktobrī.

Neskatoties uz sabiedrības kritiku, pats Kauels britu tabloīdam "The Sun" gan atzinis, ka pašlaik ne tikai jūtas labāk, bet arī izskatās pievilcīgāk: "Ja kādreiz skalā no 1 līdz 10 biju 8, tad tagad esmu uzlecis līdz 11."

Kauels diētai pievērsies 2017.gadā, pēc veselības stāvokļa pasliktināšanās. Dzīvi vīrietis izlēma mainīt pēc tam, kad piedzīvoja šaušalīgu kritienu pa kāpnēm. Ārsti norādījuši, ka Kauels saļimis pazemināta asinsspiediena dēļ.

Tagad Kauels no savas ēdienkartes izslēdzis gaļas, piena, kviešu produktus un cukuru.

Talantu šovu boss Saimons Kauels ar dēlu Ēriku

Lai gan britu talantu šovu „The X Factor” un „Brtain’s Got Talent” boss Saimons Kauels ne reizi nav mainījis dēla ...

gallery icon
17
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās