foto: insight media / ddp / Vida Press
Saderinājusies slaveno dvīnīšu Olsenu mazā māsa Elizabete
Elizabete Olsena un Robijs Arnets.
Slavenības
2019. gada 2. augusts, 06:31

Saderinājusies slaveno dvīnīšu Olsenu mazā māsa Elizabete

Jauns.lv

Modes dizaineru un bijušo aktrišu Mērijas Keitas un Ešlijas Olsenas (33) jaunākā māsa aktrise Elizabete Olsena (30) pieņēmusi sava drauga bildinājumu.

Elizabete Olsena un Robijs Arnets

gallery icon

Aktrise Elizabete Olsena un grupas „Milo Greene” rokeris Robijs Arnets sāka satikties pirms trīs gadiem. Slavenību žurnāls „People” informē, ka pāris nesen kā saderinājies. Olsena un Arnets iepazinās 2017. gadā un pirmo reizi savas attiecības plašākai sabiedrībai atklāja, kopā apmeklējot ballīti, kas bija rīkota par godu gaidāmajai „Emmy” ceremonijai.

foto: Rob Latour/Variety/REX/ Vida Press
Elizabete Olsena un Robijs Arnets ballītē, kas rīkota par godu gaidāmajai „Emmy” ceremonijai.

Lai gan Elizabete Olsena ļoti cenšas sargāt savu privāto dzīvi no nevajadzīgas publicitātes, šī saderināšanās nav kā pārsteigums. Elizabete un Robijs redzēti kopā bieži – gan dodamies brīvdienās, gan ikdienas gaitās Ņujorkas ielās.

foto: AFP/Scanpix
Elizabete Olsena ar vecākajām māsām dvīnēm Mēriju Keitu un Ešliju Oslenām.

Sarkanā paklāja pasākumus gan pāris pagaidām izvairījies apmeklēt kopā.

Paredzēts, ka Olsena kopā ar Benediktu Kamberbaču drīzumā filmēsies supervaroņu grāvēja „Doctor Strange” turpinājumā, kā arī Disneja studijas seriālā „WandaVision”. Lūk, arī divas iespējas, lai Olsena un Arnets pirmoreiz apmeklētu pirmizrādes vakaru kopā kā pāris.

Trešā māsa Olsena

gallery icon

Elizabeti Olsenu iepriekš vienojušas romantiskas attiecības ar seriāla „Narcos” aktieri Boidu Holbruku. Pēc trīs gadus ilgas draudzības pāris 2014. gadā saderināšanos atsauca.

Māsiņas Olsenas dodas uz operas pirmizrādi

gallery icon

Elizabete šobrīd nav vienīgā Olsenu māsa, par kuras romantiskajām attiecībām raksta ārvalstu prese. Viņas māsa Ešlija Olsena manīta ielās ar gredzentiņu uz kreisās rokas zeltneša, kad bija devusies pastaigā ar savu puisi un iespējamo līgavaini Luisu Eisneru. Žurnāls „Us Weekly” informē, ka pāris esot kopā jau vairāk nekā divus gadus, un redzēts kopā apmeklējam Ešlijas dvīņumāsas Mērijas Keitas dzimšanas dienu, ko viņa rīkoja kopā ar vīru – bijušā Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī pusbrāli Olivjē Sarkozī.

foto: SPOT / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Ešlija Olsena un Luiss Eisners.

Mērija Keita un par viņu 17 gadus vecākais Olivjē Sarkozī romantiskas attiecības uzsāka 2012. gada maijā. Pāris apprecējās 2015. gada 27. novembrī privātā rezidencē Ņujorkā.

foto: Sharky/Polite Paparazzi/SPLASH/ Vida Press
Mērija Keita Olsena ar vīru Olivjē Sarkozī.

Mērija Keita Olsena iziet ielās ar draugu Sarkozī un viņa meitu. Abas dāmas ir viena auguma

gallery icon