foto: MLS / BACKGRID/ Vida Press
Harijs Stailss pārdod māju ar 1 miljona zaudējumu
Harija Stailsa māja Holivudhilsā.
Slavenības
2019. gada 23. jūlijs, 11:50

Harijs Stailss pārdod māju ar 1 miljona zaudējumu

Jauns.lv

Bijušais britu puišu grupas “One Direction” dziedātājs Harijs Stailss (25) pārdevis savu māju Holivudhilsā (ASV) par sešiem miljoniem dolāru, kas ir par miljonu mazāk nekā mūziķis bija vēlējies.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: David Fisher/REX/ Vida Press
Britu mūziķis Harijs Stailss.

Harijs Stailss savu īpašumu Holivudhilsā pārdošanā izlika jau 2017. gada maijā, nieka 18 mēnešus pēc tā iegādes. Sākotnēji mūziķis māju vēlējās pārdot par 8.495 miljoniem ASV dolāru. Tā kā par viņa piedāvājumu interese nebija liela, Stailss savu piedāvājumu pērn no nekustamo īpašumu tirgus atsauca, bet vēlāk to pārdošanai piedāvāja par zemāku cenu.

Harijs Stailss pārdevis savu māju Holivudhilsā

gallery icon
13

Harijs Stailss, kurš nesen iztērējis lielu naudas summu par luksusa apartamentiem Ņujorkā, šo māju Holivudhilsā iegādājās 2016. gada janvārī, taču drīz vien saprata, ka nevēlas paturēt savā īpašumā smalko mitekli.

Šajā ēkā ir trīs guļamistabas un piecas vannasistabas. Kopējā dzīvojamā platība sasniedz 380 kvadrātmetrus. No mājas logiem paveras skats gan uz Kluso okeānu, gan Losandželosas centru.

Harijs Stailss nogriezis garos matus

Grupas „One Direction” mūziķis Harijs Stailss nogriezis garos matus dēļ lomas Otrā pasaules kara drāmā „Dunkirk”. Nogrieztos matus mūziķis ziedojis ...

gallery icon
4

Māja celta pirms 73 gadiem – 1946. gadā. Dienvidu Kalifornijas stilā ieturētajā īpašumā apvienots moderns iekštelpu interjers, kura elementi caurvijas arī pagalma labiekārtojuma elementos. Mājai ir stikla sienas, grīdas sedz sudraba travertīns, kas turpinās uz āra terasēm.

Griesti mājoklī sasniedz 3 metrus.

No saimnieka guļamistabas paveras krāšņs skats uz pilsētu.

Īsts džentlmenis! Harijs Stailss palīdz ievainotai fanei

gallery icon
24

Īpašumā ir privāta sporta zāle, mājas kinozāle un plaša virtuve, bet pie ēkas labiekārtots peldbaseins.

Pirms šīs mājas iegādes Harijs Stailss mitinājās 4 miljonus vērtā īpašumā Beverlihilsā, kaimiņos aktierim Čeningam Tatumam. Arī šo īpašumu mūziķis pārdeva ar ievērojamu zaudējumu. Viņam māju izdevās pārdot par 3.175 miljoniem ASV dolāru.

Harijs Stailss pārdod māju Rietumholivudā

Britu dziedātājs Harijs Stailss pazeminājis mājas cenu par nepilnu miljonu sterliņu mārciņu. Tagad viņš prasa 5.8 miljonus iepriekšējo 6.6 miljonu ...

gallery icon
6
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās