foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.
Pakistānas politiķis pilnā nopietnībā slavē pilota prasmes, nenojaušot, ka vēro kadrus no videospēles GTA
Trakā pasaule
2019. gada 9. jūlijs, 16:06

Pakistānas politiķis pilnā nopietnībā slavē pilota prasmes, nenojaušot, ka vēro kadrus no videospēles GTA

Jauns.lv

Par "Twitter" lietotāju apsmieklu kļuvis Pakistānas opozīcijas partijas līderis Kurams Navazs Gandapurs. Politiķis pagājušās nedēļas nogalē dalījās ar kādu video, kurā redzama animēta lidmašīna, kas tik tikko izvairās no sadursmes ar smago mašīnu, kas ved cisternu, ziņo "Daily Mail".

"Gaisa kuģa izglābšana, kas varēja beigties ar traģēdiju. Brīnumaina izglābšanās, pilotam saglabājot vēsu prātu," daloties ar videomateriālu, pilotu slavē politiķis.

foto: Ekrānuzņēmums no Twitter

Tomēr Gandapurs, skatoties brīnumaino lidaparāta manevru, nav bijis pietiekoši vērīgs, jo video redzama pasaulē populārās videospēles "Grand Theft Auto V" (GTA) simulācija.

Ātri vien politiķa ieraksts tika pamanīts, izsaucot smieklu un asprātību šalti pakistāņu valdības vīra virzienā. Lai gan vīrietis sapratis savu kļūdu un ierakstu izdzēsis, ekrānuzņēmumu pamanījies saglabāt ne viens vien medijs.

"Prāta saglabāšana vai tomēr zaudēšana?" retoriski jautā kāds lietotājs. Ierakstu pamanījis arī video autors, paskaidrojot, ka radījis video pirms 3 gadiem un ir priecīgs, ka tas izdevies tik reālistisks, jo puisis tolaik mācījies animēt. 

Tikmēr citi steidz apgaismot nevērīgo Gandapuru, norādot, ka video redzama tikai simulācija, un reālajā dzīvē šādi notikumi nebūtu iespējami.

foto: Facebook
Kurams Navazs Gandapurs

Acīgākie sasaistījuši video redzamo sižetu ar 1977.gadā notikušo traģēdiju Tenerifes lidostā, kad miglas dēļ uz skrejceļa saskrējās "KLM" un "Pan Am" aviosabiedrību lidaparāti. Avārijā bojā gāja 583 cilvēki. Toreiz šāds manevrs būtu bijis vienīgais glābiņš.

Gandapurs nav vienīgais Pakistānas politiķis, kurš pēdējā laikā sevi apkaunojis, izmantojot modernās tehnoloģijas. Pagājušajā mēnesī politiķis Šaukats Ali Jozafcajs tiešraidē straumēja video no preses konferences, visu straumēšanas laiku izmantojot "kaķa sejas" filtru - ministrs video tika attēlots ar kaķa austiņām un degunu.

foto: Ekrānuzņēmums