foto: Anthony Harvey/REX/ Vida Press
Supermodele Naomi Kempbela apgalvo, ka var dienām ilgi iztikt bez ēšanas
Supermodele Naomi Kempbela.
Slavenības
2019. gada 29. jūnijs, 08:28

Supermodele Naomi Kempbela apgalvo, ka var dienām ilgi iztikt bez ēšanas

Jauns.lv

Lai gan britu supermodele Naomi Kempbela nākamgad atzīmēs 50. dzimšanas dienu, figūra viņai ir slaida kā tīnei. Taisnīgas labad gan jāsaka, ka modele ārējā skaistuma saglabāšanai ievēro visnotaļ skarbu diētu – viņa pat dienām ilgi var atturēties no ēšanas vispār. Laime, ka ar veselību modelei viss aizvien labi!

Naomi Kempbela (49) ir viena no populārākajām supermodelēm pasaulē. Viņa, neskatoties uz savu gadu skaitu, kas modes biznesā skaitās liels, aizvien nav palikusi bez darba.

Viesojoties TV šovā „Lorraine”,  Naomi pastāstījusi, kā viņai aizvien izdodas saglabāt izcilu fizisko formu: „Es ēdu, kad man to sagribas. Es bez ēšanas varu iztikt vairāk nekā vienu dienu.”

Intervijā modele atzinusi, ka pret nākamgad gaidāmo 50. gadu jubileju neizturas kā pret kaut ko biedējošu un šausmas tuvinošu. Tieši pretēji, Naomi pat „nevarot sagaidīt” savas dzimšanas dienas svinības.

Runājot par diētu, ko viņa ievēro, modele atzinusi: „Es bez ēšanas varu iztikt vairāk nekā vienu dienu. Es ēdu, kad man to sagribas. Es sevi nemērdēju badā.”

„Ja vēlos vienu dienu neēst, es tā arī daru, un dzeru tikai ūdeni un sulas. Karstumā man dažkārt negribas ēst. Gribas tikai dzert sulas, jo ir tveicīgi.”

Naomi Kembpela arī smagi strādā sporta zālē, lai uzturētu savu figūru labā formā, tāpēc gaidāmais 50. gadu slieksnis viņu absolūti nebiedē.

„Es to pieņemu. Es nevaru vien sagaidīt... Es jūtos labi. Mazliet dīvaini, ka tā saku, ja veidoju modes šovu un esmu kopā ar divu savu draudzeņu meitām,” norāda Naomi. „Taču arī to es pieņemu. Manuprāt, tas ir lieliski.”

Par saņemto modes ikonas balvu, Naomi teic: „Jā, tas ir gods, saņemt šādu apbalvojumu. Taču es neizjūtu sevi kā ikonu.”

Par savu paraugu Naomi vienmēr ir saukusi un aizvien dēvē mammu Valēriju. Mammai ir 67 gadi un viņa piedalās kāda peldkostīmu zīmola reklāmas kampaņā. „Es ļoti lepojos,” slavē Naomi. „Es viņai teicu ‘uz priekšu, mamma’. Taču viņai nav vajadzīgs padoms, tā ir viņa, kas sniedz padomus man.”

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Naomi ar mammu Valēriju.

Valērija ir pārcietusi krūts vēži un šobrīd ir iestājusies remisija. „Viņa vienmēr vaļsirdīgi stāstījusi par to, ka atlabusi no vēža. Es vienmēr esmu ticējusi, ka daloties savā pieredzē tu spēj palīdzēt citiem būt atklātiem savējā. Es ticu, ja tu visu centies paturēt pie sevis, tas var izraisīt slimības. Es ļoti lepojos ar mammas rīcību.”

foto: ddp/INTERTOPICS/Pacific Coast News / Vida Press
Naomi ar mammu Valēriju.

Intervijā Naomi arī pastāstījusi, cik „burvīgs” bijis princis Viljams savā 13. dzimšanas dienā. Viņa mamma princese Diāna bija saorganizējusi dēlam pārsteigumu un uzaicinājusi vairākas supermodeles uz pēcpusdienas tēju.

Naomi Kempbela ar mammu

Supermodele Naomi Kempbela (47) ar savu mammu Valēriju Morisu (66).

gallery icon
12

„Es ļoti labi atceros šo dienu,” norāda Kempbela. „Viņš bija tik jauks. Viņš sarka. Viņš pārnāca mājās no skolas un savās mājās sastapa šīs sievietes.”

foto: Vida Press
Naomi Kembela 1995. gadā. Šajā gadā viņa bija uzaicināta uz tējas pēcpusdienu pilī, lai sagādātu pārsteigumu princim Viljamam 13. dzimšanas dienā.

„Viņš bija burvīgs. Princese Diāna bija tik laipna. Es atceros, kā viņa atvēra mājas parādes durvis. Tā vien šķita, ka visi mūsu šoferi tūlīt pat noģībs. Viņa bija tik vienkārša.”

Supermodele Naomi Kempbela uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
76

Naomi Kempbela "Valentino" modes skatē

Naomi Kempbela "Valentino" modes skatē Parīzē 2019. gada 23. janvārī.

gallery icon
5

Naomi Kempbela zīmola "Agent Provocateur" apakšveļā

Apakšveļas zīmols „Agent Provocateur” izraudzījies Naomi Kempbelu par jaunās kolekcijas reklāmas seju tāpēc, ka viņai ir jau pāri 40. Zīmola ...

gallery icon
6