Meraija Kerija sniegā varonīgi pozē peldkostīmā. FOTO
Par spīti sniegam un salam, Meraija Kerija pirms peldes karstajā baseinā, bija gatava iepozēt fotogrāfijai, tērpusies peldkostīmā.
Slavenības
2015. gada 31. decembris, 14:12

Meraija Kerija sniegā varonīgi pozē peldkostīmā. FOTO

Jauns.lv

Popdīva Meraija Kerija (45), kuru 2016. gada 7. aprīlī gaidām ar koncertu arī Rīgā, sociālajos tīklos parādījusi aizvadīto brīvdienu bildīti, kurā redzama sniegā pozējam zeltītas krāsas peldkostīmā.

Dziedātāja Meraija Kerija Ziemassvētku brīvdienās bija devusies uz daudzu slavenību iecienīto Aspenas kūrortu Kolorado štatā, ASV. Lai gan ārā bija sniegs un grādi sniedzās zem nulles, mis Kerija ļāvās vakara peldei karstajā baseinā. Taču pirms ieniršanas siltajā ūdenī, viņa varonīgi iepozēja salā, tērpusies vien zelta krāsas peldkostīmā.

Brīvdienās dziedātāja devusies kopā ar savu draugu miljardieri Džeimsu Pakeru un abiem bērniem – dvīņiem Morokanu un Monro. Aspenā viņiem pievienojies arī dziedātājas bērnu tēvs un bijušais vīrs reperis un dziedātājs Niks Kanons.

Pie Meraijas bērniem Santaklauss ieradies kā īstā pasakā. Pie noīrētā brīvdienu namiņa viņš piebrauca ragavās, ko vilka ziemeļbrieži. Dziedātāja šo brīdi nofilmējusi un atrādījusi arī saviem „Instagram” bloga sekotājiem. Meraija ar bērniem Salavecīti sagaidīja īpašās svētku pidžamās. Popzvaigzne arī nepalaida garām iespēju iesēsties Salatēvam klēpī un pastāstīt, ko gan viņa pati vēlētos saņemt Ziemassvētkos.

Pēc Aspenā pavadītajiem ģimeniskajiem Ziemassvētkiem, Meraija ar bērniem un mīļoto vīrieti devusies uz viņa dzimto Austrāliju, kur gatavojas uzstāties gadu mijas koncertā Džeimsam Pakeram piederošajā Melburnas kazino.

Meraija un Niks Kanons apprecējās 2008. gadā. 2015. gada janvārī oficiāli šķirta šī pāra laulība. Lai arī šķirti, bērnu dēļ abi vecāki cenšas svētkus pavadīt kopā. Arī Pateicības dienā Niks Kanons ciemojās pie Meraijas un dvīņiem.

Meraija Kerija un Džeimss Pakers satiekas kopš 2015. gada vasaras.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press