foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID/All/ Vida Press
Britnijas Spīrsas mamma atklāj - meitas komanda dzēš visus pozitīvos komentārus no dziedātājas soctīkliem
Britnija Spīrsa šā gada maijā.
Slavenības
2019. gada 20. jūnijs, 06:26

Britnijas Spīrsas mamma atklāj - meitas komanda dzēš visus pozitīvos komentārus no dziedātājas soctīkliem

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas mamma Linna Spīrsa vērsusi uzmanību uz to, ka meitas komanda dzēšot pozitīvos komentārus no Britnijas “Instagram” konta, atstājot tajā tikai visu negatīvo. Nesen izdzēsts arī viņas rakstīts komentārs.

foto: REX/ Vida Press
Dziedātājas mamma Linna Spīrsa.

Interneta portāls "AbsoluteBritney.com" vaino dziedātājas komandu, ka tā Britnijas kontos sociālajos tīklos atstāj tikai negatīvo, “lai uzturētu ilūziju, ka viņai vajadzīga palīdzība”.

foto: CAMERA PRESS/Gary Lewis / Vida Press
Britnija Spīrsa ar mammu Linnu 1999. gadā.

“Agrāk viņi bija tik aši, lai dzēstu komentārus, bet tagad pēkšņi sākuši atstāt visus negatīvos, izdzēšot pozitīvos!” – raksta Britnijas fanu lapas veidotājs. “Cik ilgi tas turpināsies?!? Tas ir cilvēktiesību pārkāpums!!!!” Šos vārdus viņš papildinājis ar tēmturi #FreeBritney (atbrīvojiet Britniju).

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon
13

Dziedātājas mamma Linna Spīrsa apstiprinājusi fanu lapas veidotāja teikto vārdu patiesumu, rakstot šādus vārdus: “Nespēju noticēt, ka jūs uzrakstījāt šo, jo kāds draugs man apliecināja to pašu! Es pati uzrakstīju komentāru un centos vēlāk to atrast, bet tie vairs nav secīgi un es nevarēju atrast sevis rakstīto, kuru TIKKO kā biju publiskojusi,” raksta Linna Spīrsa. “Es zinu, ka esat patiess fans un viņu mīlat, tāpēc pateicos, ka vērsāt uz to uzmanību, jo arī citi man ir to teikuši.”

foto: Instagram

Beidzamie mēneši Britnijas Spīrsas dzīvē izvērtušies ļoti nemierīgi. Gada sākumā popzvaigzne izlēma ņemt nenoteikta ilguma atvaļinājumu, lai būtu kopā ar tēvu pēc tam, kad viņu piemeklēja nopietnas veselības problēmas, kas draudēja pat ar letālu iznākumu.

Vēlāk paklīda runas, ka dziedātāja piespiedu kārtā devusies uz rehabilitācijas klīniku ārstēt garīgo veselību. Lai gan popzvaigzne sākotnēji savā “Instagram” profilā noliedza šīs runas (viņa apliecināja, ka esot tikai nepieciešams laiks pašai sev), baumas nerimās.

foto: REX/ Vida Press
Britnijas vecāki Džeimijs un Linna Spīrsi.

Vairāki informācijas avoti rakstīja, ka dziedātāja vēloties atbrīvoties no tiesas noteiktās tēva aizbildnības, jo pēc 2007. gadā piedzīvotā nervu sabrukuma Džeimijs Spīrss aizvien uzrauga meitas naudas līdzekļus un viņam pieder galavārds par viņas karjeru un veselību. Anonīmi informatori apgalvoja, ka Britnija tiesā tomēr esot apliecinājusi, ka tēvs pret viņas pašas gribu piespiedis doties uz klīniku un dzert zāles.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Britnija ar draugu Semu Asghari Maiami pludmalē šā gada jūnijā.

Lai gan dziedātājai rehabilitācijas iestādē bijis nodrošināts visai brīvs režīms (ar iespēju aiziet pie friziera un brīvdienās tikties ar draugu), ārstēšanās esot bijusi uzspiesta. Tai pat laikā paparaci ievērojuši dziedātāju pametam tiesas sēdi basām kājām, kas tomēr mudina aizdomāties, ka ar dziedātājas veselību iespējams viss nav tik labi kā gribētos.