foto: Rob Latour/REX/ Vida Press
Andželinas Džolijas 13 gadus vecā meita Šilo dzerot hormonus, lai varētu mainīt dzimumu
Andželina Džolija ar meitu Šilo.
Slavenības
2019. gada 10. jūnijs, 06:38

Andželinas Džolijas 13 gadus vecā meita Šilo dzerot hormonus, lai varētu mainīt dzimumu

Jauns.lv

Aktieru Andželinas Džolijas un Breda Pita vecākā bioloģiskā meita Šilo jau kopš mazotnes devusi priekšroku puiciskam matu griezumam un zēnu drēbēm. Ja var ticēt ārzemju presē rakstītajam, meitene, kura pati sevi dēvē vārdā Džons, jau apsverot domu par dzimuma maiņu.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon

Andželina Džolija ir pazīstama ar nestandarta pieeju attiecībā uz savu bērnu audzināšanu.

Viņas un Breda Pita 13 gadus vecā bioloģiskā meita Šilo jau kopš mazotnes izskatās kā zēns un pat ir lūgusi sevi uzrunāt vārdā Džons.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon

Meitene dod priekšroku īsi apgrieztiem matiem, izvēlas puiciskus sporta veidus, bet kleitu un svārku vietā nēsā tikai šortus un garās bikses.

Andželinas Džolijas un Breda Pita meita Šilo

gallery icon

Ļoti iespējams, ka Andželina Džolija atbalstīs meitu arī daudz kardinālākās pārmaiņās, kas saistītas ar vēlmi piederēt vīriešu dzimumam.

Nesen kāds ģimenes paziņa izdevumam „La Nacion” apgalvojis, ka Šilo jau kādu laiku apmeklējot hormonterapiju, lai nākotnē varētu mainīt dzimumu.

Džolijas meita Šilo lauzusi roku

Bijušā Holivudas pāra Andželinas Džolijas un Breda Pita kopīgā meita Šilo Džolija-Pita atlabst pēc kritiena no snovborda dēļa, kā rezultātā ...

gallery icon

Pagaidām slavenās ģimenes preses pārstāvji šīs runas nav ne apstiprinājuši, ne nolieguši.

Kad slavenā Holivudas pāra meita Šilo agrā bērnībā sevi iztēlojās par puiku un pieprasīja sevi attiecīgi ģērbt, daudzi to uztvēra tikai kā pārejošu kaprīzi bērna dzīvē. Tomēr, gadiem ritot, aizvien izteiktāk redzams, ka tā nav bijusi mirkļa iegriba kādas iemīļotas bērnu filmas vai grāmatu varoņa ietekmē, kuram gribējies līdzināties.

Andželina Džolija ar bērniem Toronto

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem apmeklē Toronto starptautisko filmu festivālu Kanādā.

gallery icon

Šilo bija tikai trīs gadi, kad parādījās viņas vēlme ģērbties tikai zēnu drēbēs. Tas ļoti mulsināja konservatīvo omīti – Breda Pita mammu Džeinu.

Mazā Šilo tolaik atsaucās tikai, ja viņu uzrunāja vārdā Džons. Tiklīdz vecāki uzsākuši teikumu ar vārdiem – „Šilo, vai tu vēlies...”, meitene nekavējoties viņus pārtraukusi, strikti norādot – „Džons. Es esmu Džons.”

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon

2012. gadā kāds paziņa izdevumam „Evening Standard” atzina, ka „Džeina aizvien uzstāj, lai meitenei pirktu feju tērpus un princeškleitas, ko Andželina uzskata par absolūtu bērna vēlmju nerespektēšanu.” Džolija un Pits kategoriski atteicās ar varu mainīt meitu pret viņas pašas gribu.

Džolijas meita Šilo ģērbjas kā puika

gallery icon

Pirms pusotra gada, kad Šilo kopā ar tēti un brāļiem apmeklēja filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru, viņa bija ģērbusies uzvalkā, un nekas neliecināja, ka aiz šīs puiciskās ārienes slēpjas meitene.

Džolijas un Breda Pita meita vairāk līdzinās puisītim

gallery icon

Pirms četriem gadiem kāds slavenā pāra paziņa ieminējies, ka Džolija un Pits vērsušies pie speciālista, lai konsultētos par meitas ilggadējo vēlmi būt par puiku. Gēnu eksperts gan nav varējis vecākiem dot viennozīmīgu atbildi par to, vai meitai Šilo ir nosliece uz dzimuma maiņu jeb viņa tikai ir „puiciska meitene”. Speciālists izteicis minējumu, ka pusaudzes vecumā meitene varētu mainīties un tomēr kļūt sievišķīgāka.

Andželina Džolija ar bērniem dodas brokastot uz pilsētu

gallery icon