foto: Mārtiņš Ziders
Regīna Devīte pierāda - efektīgi notievēt var jebkurā vecumā
Regīnas Devītes šīs vasaras stils iemīļotajā kombinezonā. Tērps ar čūskādas rakstu jo īpaši izceļ veiksmīgo tievēšanas rezultātu.
Slavenības
2019. gada 28. maijs, 05:54

Regīna Devīte pierāda - efektīgi notievēt var jebkurā vecumā

Ieva Valtere

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktrise Regīna Devīte demonstrē, ka arī 63 gadu vecumā var efektīgi notievēt un tērpties tādās drēbēs, kā pati vēlas, – pat kombinezonā.

Tie, kas ilgāku laiku nav satikuši Regīnu, viņu ieraugot, ir pārsteigti. Pirmais jautājums, ko uzdod pašai vai par ko sačukstas aiz muguras, ir viņas lieliskā forma. Nevar nepamanīt, ka aktrise ir notievējusi, un ne viens vien grib zināt, kā viņai tas izdevies.

„Gadu neesmu apēdusi nevienu konfekti!” vaicāta par pārvērtībām, žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi Devīte.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pagājušajā vasarā Regīnai nācās daudz rūpēties par veselību, kā rezultāts ir arī vizuālās pārvērtības.

„Kādreiz aizņemtības dēļ gāju vienkāršāko ceļu – ja ļoti gribējās ēst, paķēru bulciņu, daudz nedomājot, kur tā paliek. Nu tā vairs nedaru," nosaka Regīna, kas pagājušajā nedēļā apmeklēja viesnīcas "Hotel Roma" restorāna vasaras dārza atklāšanas svinības.

"Hotel Roma" vasaras dārza atklāšana

2019. gada 21. maijā tika atklāts viesnīcas "Hotel Roma" restorāna "Mazais Otto" vasaras dārzs.

gallery icon
48

Protams, sasniegtais ļautu izdarīt kādu izņēmumu – sak’, „vienu jau var”, bet ne Devītei: „Man ir svarīgi sev pateikto „nē” arī respektēt. Ja nē, tad nē, un nemaz! Strikts lēmums palīdz noturēties, taču, ja sāc pieļaut to un šito, tad „norauties” ir vienkārši.”

Patiesībā aktrise atzīst, ka pie vizuālām pārvērtībām viņa nonākusi veselības uzlabošanas ceļā. Proti, pirms gada kādam veselības žurnālam Devīte atklāja, ka cīnās ar Laima slimību. Antibiotiku lietošana, lielais karstums un citi apstākļi ievērojami mazinājuši apetīti. „Tā dēļ arī sāku notievēt. Un, nonākot pie laba rezultāta, tos kilogramus atpakaļ neparko negribējās. Zinot, cik tas ir grūts darbs – dabūt tos nost, labāk izvēlējos mainīt savus ēšanas paradumus,” atklāj aktrise, kas kopš pērnās vasaras zaudējusi desmit kilogramu svara.

Vairāk par Devītes ēdienkartes noslēpumiem lasiet, kā arī citas ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!