foto: Juris Rozenbergs
FOTO: seriāla “Viņas melo labāk” zvaigznes pulcējas jaunās sezonas atklāšanā
TV
2019. gada 24. maijs, 12:45

FOTO: seriāla “Viņas melo labāk” zvaigznes pulcējas jaunās sezonas atklāšanā

Jauns.lv

Ceturtdien, 23. maijā, K.K. fon Stricka villā notika TV seriāla “Viņas melo labāk” septītās sezonas atklāšanas pasākums, kurā pulcējās arī galveno lomu atveidotāji un sanākušajiem bija ekskluzīva iespēja ielūkoties jaunās sezonas notikumos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lelde Dreimane, Evija Skulte, Andris Bulis, Arnis Līcītis, Kristians Kareļins - viņi un citi aktieri bija sanākuši kopā seriāla jaunās sezonas atklāšanas pasākumā.

Seriāla "Viņas melo labāk" jaunās sezonas prezentācija

2019. gada 23. maijā notika TV seriāla "Viņas melo labāk" jaunās sezonas prezentācija.

gallery icon
77

Jauno sezonu aktieri atzīmēja, sanākot kopā, saskandinot šampanieša glāzes, atklājot, kādi jauni aktieri būs pievienojušies komandai, un noskatoties pirmo sēriju. Šoreiz klātesošajiem tika atklāti pat pirmo divu sēriju noslēpumi, un varam pačukstēt - būs gan Marta (Evija Skulte), Māris (Andris Bulis), Arvis (Lauris Dzelzītis), gan Baiba (Elīna Vāne), Robertiņš (Māris Bezmers) un viņa jancīgā māte Irēna (Velta Straume) ar vīru Šmakovu (Juris Bartkevičs), kā arī daudzi citi. Lai arī pirmās divas sērijas to neatklāj, ieraugot aktieru vidū Arni Līciti, kļuva skaidrs, ka seriālā atgriezīsies sen neredzētais Margaritas tēvs, kurš pārticību radis nodrošināt netīriem darbiņiem.

Lielākā intriga seriālā grozīsies ap kādu dārgu gleznu. Starp citu, tā atklāšanas pasākumā tika ienesta baltos cimdos, pasākuma vadītājam Andrim Bulim paziņojot, ka seriāla filmēšanas laikā nācis gaismā, ka tā savulaik nozagta Francijā un tās vērtība ir milzīga. Tā kā seriāls iesākts filmēt, Francijas policija nākusi pretī, ļaujot gleznu ne tikai safilmēt līdz seriāla beigām, bet pat atnest to uz prezentāciju. "Sviests", protams, bet Bulim kā pasākuma vadītājam par izdomas trūkumu pārmest nevarēja. Kā pēc tam atklāja seriāla producents Rimvīds Martinaitis, nezināma mākslinieka darbu savulaik šī paša seriāla veidotājiem Lietuvā uzdāvinājis kāds fans, tā nu tā iekļauta scenārijā - safilmēta Lietuvā, bet tagad arī mūsmājās.

Jaunās sezonas anotācija:

Seriālā «Viņas melo labāk» gaidāmi atkal jauni piedzīvojumi, intrigas un kaislības. Pilsētā ir uzradusies īpaši vērtīga glezna, par kuru cīnīties gatavs būs katrs! Kriminālā kompānija Māris un Arvis turpinās savas puslegālās darbības, taču Mārim pavērsīsies jaunas iespējas arī romantiskajā dzīvē – viņa interesi piesaistīs kāda dāma, kurai arī viņš nebūs vienaldzīgs. Arī Margarita nav atmetusi cerību būt laimīga – viņa un Roberts vēlreiz mēģinās atjaunot savas attiecības, bet vai tas izdosies? Margarita no jauna iestartēs ne tikai savu mīlas dzīvi, arī darba ziņā viņai ir jaunas idejas!.Kopā ar Martu viņas atkal uzsāks kopīgu projektu, tomēr Margaritai dzīve sagriezīsies kājām gaisā vēlreiz, un Martai savu biznesa stratēģiju nāksies pārdomāt. Vienkāršā lauku meitene Ligita beidzot iedzīvojusies pilsētā un izbauda tās piedāvātās iespējas no visas sirds – viņa pat atradīs ceļu, kā kļūt par īstu zvaigzni!

Skatītājus gaida tikšanās arī ar citiem jau iemīļotajiem varoņiem no seriāla iepriekšējām sezonām, kā arī iepazīšanās ar jaunpienācējiem. Būs meli, būs nepatikšanas, būs šķiršanās un jauni sākumi, būs laimes mirkļi un dziļas bēdas…

Seriālā sagaidām arī pirmos jaunos varoņus! Agnese (Sanita Paula) ir ļoti pozitīvs cilvēks – gudra un dzīvespriecīga biznesa sieviete, kas gatava iekarot arvien jaunas virsotnes. Viņa ir arī laba Olgas paziņa, taču, kad jautājumi skar peļņu vai lielu naudu, viņa kļūst par savas draudzenes lielāko konkurenti. Kristaps jeb Krusts (Gundars Grasbergs) ir gudrs vīrietis, kas labi pārvalda uzņēmējdarbības pasauli. Viņa paziņu loks ir ļoti plašs – no politiķiem līdz kriminālajām autoritātēm. Keita (Laura Atelsone) ir bārmene, kas nejauši iepazīstas ar Mariju, un pamazām šī iepazīšanās pāraug īstā draudzībā. Tomēr arī šajā draudzībā viss nerit gludi, jo Keitas vīrs ir aizdomīgs tipiņš, kurš itin bieži pamanās iepīties dažādās kriminālās darbībās, viņam ir pat bijušas darīšanas ar Māri un Arvi…

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās