foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / Vida Press
„Troņu spēles” zvaigzne Sofija Tērnere apgalvo, ka vīrs Džo Džonass izglābis viņai dzīvību
Aktrise Sofija Tērnere.
Slavenības
2019. gada 21. maijs, 07:19

„Troņu spēles” zvaigzne Sofija Tērnere apgalvo, ka vīrs Džo Džonass izglābis viņai dzīvību

Jauns.lv

Seriāla „Troņu spēle” („Game of Thrones”) aktrise Sofija Tērnere izteikusies, ka viņas nesen apprecētais vīrs mūziķis Džo Džonass ļoti palīdzējis, kad viņas dzīvē piedzīvots emocionāli sarežģīts periods.

Intervijā izdevumam „Sunday Times” 23 gadus vecā aktrise Sofija Tērnere atklāj, ka iepazinusies ar Džo Džonasu (29) dzīves posmā, kad pati jutusies „emocionāli nevesela”.

Džo Džonass un Sofija Tērnere

Džo Džonass un Sofija Tērnere.

gallery icon

„Es būtu ļoti vēlējusies, lai mani pusaudzes gadi netiktu atspoguļoti publiski,” norāda aktrise, kura tīnes gadus aizvadījusi, filmējoties populārajā seriālā „Troņu spēle”. „Es domāju, ka būtu daudz saprātīgāka, ja viss nebūtu publiski dokumentēts jau kopš mana 13 gadu vecuma – kas ir pats neveiklākais, nedrošākais un kompleksu māktākais vecums.”

Sofija norāda, ka seriāla filmēšanas gados pārmaiņas piedzīvojis arī viņas ķermenis. Pēc tam, kad, pārlieku aizraujoties ar „kaloriju skaitīšanu”, viņai izbeigušās mēnešreizes, aktrise sapratusi, ka situācija ir gana nopietna un jāmeklē speciālistu palīdzība, lai sakārtotu savu prātu.

foto: Carlos Tischler/REX/ Vida Press

„Septiņpadsmit, astoņpadsmit gadu vecumā ikvienam pēkšņi vielmaiņa sāk strādāt lēnāk, bet manā gadījumā to visu vēl atspoguļoja publiski,” paskaidrojusi Tērnere. „Pārmaiņas piedzīvoja mana āda un arī viss pārējais. Bet cilvēkiem tā bija tēma diskusijām. Es ļoti pārdzīvoju par savu ķermeni šajā vecumā. Šīs domas pārņēma manu prātu, un beigu beigās bija vienīgais, par ko vispār spēju domāt. Sāku skaitīt kalorijas un tādā garā. Ak, es šodien ēdīšu tikai riekstiņus.”

„Aptuveni gadu man iztrūka menstruācijas – tad arī sapratu, ka ir jāmeklē palīdzība. Sāku apmeklēt terapiju.”

foto: Swan Gallet/WWD/REX/ Vida Press

Sofijai Tērnerei bija 20 gadu, kad viņa iepazinās ar Džo Džonasu. „Tas bija laiks, kad biju emocionāli ļoti nevesela,” norāda aktrise, atceroties laiku, kad alkas pēc tievuma pārvērtušās slimīgā mānijā.

„Viņš man sacīja –‘Es nevaru būt ar tevi, ja tu pati sevi nemīli; es nespēju tā dzīvot, ja tu mani mīli vairāk nekā pati sevi.’ Tas bija ļoti būtiski, ka viņš to pateica. Šādi viņš zināmā mērā izglāba man dzīvību.”

View this post on Instagram

Caption this please... 🍌

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

Sofija Tērnere atceras, ka abu romantisko attiecību laikā pienācis arī brīdis, kad viņi izšķīrušies. Tiesa, uz vienu dienu.

„Tā bija vissliktākā diena mūsu abu dzīvēs,” aktrise pastāstījusi izdevumam „Sunday Times”. „Uz brīdi mums abiem palika „aukstas kājas”, 24 stundas vēlāk mēs abi viens otru mierinājām – „Neuztraucies!”.”

Aktrise Sofija Tērnere

Aktrise Sofija Tērnere.

gallery icon

Sofija Tērnere arī agrāk intervijās runājusi par emocionāla rakstura problēmām. Intervijā žurnāla „Marie Claire” austrāliešu izdevumam viņa atzinusi, ka bijis laiks, kad fani kritizējuši viņas ķermeni, kā arī filmu un TV studiju bosi ieteikuši aktrisei nokristies svarā, ja vēlas saņemt lomas. Lai tiktu galā ar emocionālo spriedzi, viņa meklējusi psihologu palīdzību.

„Mana vielmaiņa pēkšņi apstājās, man parādījās pumpas, sāka pieaugt svars, un tas viss notika, esot sabiedrības uzmanības centrā,” norāda Tērnere.

foto: Hahn Lionel/Abaca/Sipa USA/ Vida Press

„Ikvienam vajadzīga psiholoģiska palīdzība, it īpaši, ja cilvēki nepārtraukti tev atgādina, ka neesi gana laba un neizskaties pietiekami labi. Manuprāt, ir nepieciešams kāds, ar ko varētu izrunāties, un kāds, kas tev palīdzētu izdzīvot šo laiku.”

Sofija Tērnere, kura ar Džo Džonasu apprecējās mēneša sākumā slepenā ceremonijā Lasvegasā, nesen sniegusi arī interviju doktoram Filam Makgrovam un pastāstījusi par savu depresīvo dzīves periodu un to, ko viņai nodarījuši kritika par viņas figūru.

„Tu izlasi 10 lieliskas atsauksmes un tās ignorē, bet tad nonāc pie viena negatīva komentāra un tas sabojā visu. Cilvēki rakstīja – ‘Sasodīts, Sansa pieņēmusies svarā par 10 mārciņām’, vai ‘Sansai vajag nomest 10 mārciņas’. Bija pārāk daudz komentāru par manu svaru. Vai arī mana āda bija ar pūtītēm, jo biju tīne un tajā vecumā tas ir normāli, bet cilvēki ņēmās apspriest manu ādu un svaru, un izteikties, ka neesmu gana laba aktrise.”

Terapija viņai ļoti palīdzējusi, un ļoti palīdzējis arī mīļotais vīrietis Džo Džonass.

foto: North Woods / SplashNews.com/ Vida Press

„Tagad es jūtos daudz labāk,” apliecina Tērnere. „Es lietoju medikamentus. Tagad es sevi mīlu, vai arī mīlu mazliet vairāk nekā agrāk, vismaz man pašai tā šķiet. Man šķiet, ka agrāk es sevi nemaz nemīlēju. Tagad esmu kopā ar cilvēku, kurš liek man saprast, ka man piemīt arī vērtīgas īpašības. Ja tev kāds pasaka, ka mīl tevi katru dienu, tas liek aizdomāties, kāpēc tā ir. Man šķiet, tas liek arī pašai sevi kaut nedaudz iemīlēt. Tā, ka – jā, tagad es sevi mīlu.”

Līdzīgās pārdomās aktrise dalījusies arī žurnāla „Glamour” Lielbritānijas izdevuma intervijā. „Par savu šā brīža laimes izjūtu lielā mērā esmu pateicīga tam, ka esmu kopā ar cilvēku, kurā esmu iemīlējusies, kurš mani mīl vairāk nekā sevi pašu, un kurš vēlas, lai es būtu laimīga.”