foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: leģendārais Arnolds Švarcenegers piedzīvo uzbrukumu, tiekoties ar faniem
Slavenības
2019. gada 18. maijs, 20:12

VIDEO: leģendārais Arnolds Švarcenegers piedzīvo uzbrukumu, tiekoties ar faniem

Jauns.lv

Austrijā dzimušais amerikāņu aktieris, kultūrists un politiķis Arnolds Švarcenegers (71) viesojies kādā sporta zālē Dienvidāfrikā. Brīdī, kad Švarcenegers runājies ar faniem un uzņēmis kopīgas pašbildes, kāds neģēlis cienījamā vecuma filmu zvaigznei uzbrucis, spēcīgi iesperot pa muguru.

Notikušo nofilmējis un savā "Twitter" vietnē publicējis aculiecinieks.

Zināms, ka Kalifornijas bijušais gubernators Švarcenegers Dienvidāfrikā viesojies, lai jau ceturto reizi piedalītos kādā viņa vārdā nosauktā sporta pasākumā.

Videoklipā redzams, ka spēriens bijis tiešām spēcīgs - uzbrucējs ieskrējies, palecies gaisā un no visa spēka triecies ar kāju pret Švarcenegera plato muguru.

Arnolds Švarcenegers un viņa miesassargi

Lai gan gadu gaitā tie mainījušies, ievērots, ka ilgāku laiku aktieris un bijušais politiķis Arnolds Švarcenegers ir uzticīgs diviem miesassargiem, ...

gallery icon

Uzbrucējs ātri sagūstīts un aizvests prom no sporta zāles. Notikušais bijis liels pārdzīvojums arī bērniem - fonā dzirdami satraucoši vaidi. Pēc neilga brīža kāds kliedzis "palīdziet man, man vajag Lamborghini!" Nav zināms, kas bijis kliedzējs.

Neraugoties uz cienījamo vecumu, aktieris noturējies kājās un savus fanus nomierinājis, "Twitter" vietnē publicējot ziņu, ka ar viņu viss ir kārtībā.

"Paldies par jūsu bažām, bet uztraukumam nav pamata. Man šķita, ka mani pagrūdis lielais pūlis, jo tā mēdz gadīties. Par to, ka man iespēra, es uzzināju tikai no video, tāpat kā jūs. Es priecājos, ka tas idiots neizbojāja manu "Snapchat" ierakstu," uztrauktos pielūdzējus nomierinājis Švarcenegers.

Švarcenegeram krekliņš ar savu foto

Spraiga sižeta filmu zvaigznei Švarcenegeram krekliņš ar savu foto.

gallery icon