foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Vampīrzēns Roberts Patinsons varētu kļūt par nākamo Betmena lomas atveidotāju
Aktieris Roberts Patinsons.
Kino
2019. gada 17. maijs, 12:53

Vampīrzēns Roberts Patinsons varētu kļūt par nākamo Betmena lomas atveidotāju

Jauns.lv

Amerikāņu medijs "Variety" nācis klajā ar informāciju, ka filmu sērijas "Krēsla" zvaigzne Roberts Patinsons (33), kurš pasaulē slavens kļuvis, atveidojot mirdzošo vampīru Edvardu, varētu kļūt par nākamo Betmena lomas atveidotāju, nomainot 46 gadus veco aktieri Benu Afleku.

Līdz medijam nonākušas ziņas, ka Patinsons piedaloties sarunās par gaidāmo Betmena lomu. Jaunākā filma par supervaroņa Betmena gaitām gaidāma 2021.gada jūnijā.

Lai gan avoti vēsta, ka gala lēmums par aktiera izvēli lomai vēl nav veikts, Patinsons esot visreālākais variants un drīzumā tikšot noslēgta vienošanās. Filmu kompānija "Warner Bros" gan šīs ziņas nav komentējusi.

Otrs iespējamākais kandidāts uz Betmena lomu ir britu aktieris Nikolass Holts (29).

foto: REUTERS/SCANPIX
Aktieris Nikolass Holts.

Ja Patinsons tiešām tiks pie Betmena lomas, viņš būs otrais jaunākais aktieris, kurš atveidojis slaveno supervaroni. Par viņu jaunāks filmas uzņemšanas brīdī bijis vien Kristians Beils, kuram tolaik, 2005.gadā, bijis 31 gads.

Kopš pirmās "Betmena" sēriju filmas iznākšanas 1966.gadā leģendāro supervaroni sikspārņa kostīmā tēlojuši vairāki holivudas aktieri, tai skaitā Ādams Vests, Maikls Kītons, Džordžs Klūnijs, Kristians Beils un Bens Afleks.

Gaidāms, ka jaunākās filmas uzņemšana sāksies šī gada vasarā.

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”.

gallery icon
14

Roberts Patinsons filmas „The Lost City of Z” pirmizrādes vakarā Ņujorkā

gallery icon
7

Roberta Patinsona līgava kleitā ar ģenitāliju zīmējumiem

Aktiera Roberta Patinsona līgava, britu mūziķe FKA twigs uz prestižo „Met Gala” balli Ņujorkas Metropolitēna teātrī aizgājusi kleitā ar ģenitāliju ...

gallery icon
14