foto: Publicitātes
Lai arī esi resna, mīli sevi! Latvijas lielo izmēru modele iedvesmo dāmas
Tatjana neslēpj, ka ir bijuši brīži, kad jutusies neapmierināta ar savu ķermeni un ne reizi vien izmēģinājusi visdažādākās diētas.
Slavenības
2019. gada 4. maijs, 06:49

Lai arī esi resna, mīli sevi! Latvijas lielo izmēru modele iedvesmo dāmas

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Tieši tā apaļīgās sievietes uzrunā Tatjana Mackeviča – sabiedrībā zināmā lielo izmēru modele, kura pārstāvējusi Latviju konkursā Mrs. Top of the World Plus Size un piedalās TV šovos gan Latvijā, gan ārpus tās.

Tatjana Mackeviča ir divu bērnu mamma. Patiešām simpātiska sieviete un ne velti pieprasīta modele – viņa reklamējusi daudzu Latvijā un pasaulē pazīstamu apģērbu ražotāju produkciju, tostarp Vaide, Marina Rinaldi, bijusi pat kādas Spānijas plastiskās klīnikas reklāmas seja. Tatjana ir Ukrainā ļoti populārā TV šova Модель XL (XL modele) žūrijas vadītāja, bet tagad redzama Latvijas TV kanāla STV Pirmā! realitātes šovā pilnīga auguma sievietēm Pati pilnība, kurā atlasīja dalībnieces un vērtēja tās. Sarunā ar žurnālu Kas Jauns Tatjana dalās pašas pieredzē, kā sadzīvot ar savu augumu.

Lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča

Tatjana Mackeviča – sabiedrībā zināmā lielo izmēru modele, kura pārstāvējusi Latviju konkursā Mrs. Top of the World Plus Size un ...

gallery icon

Vairākas reizes tievējusi

Tatjana Mackeviča pilnībā apliecina uzskatu, ka apaļīgie cilvēki ir labestības iemiesojumi. „Jā, tā ir,” atbild Tatjana, izplūstot burvīgā smaidā, kas, šķiet, atbruņotu visnīgrāko īgņu. Un tad smejoties pasaka: „Kad esmu paēdusi, esmu apmierināta ar visu! Jo mēs – lielo izmēru modeles – varam ēst praktiski visu, ko gribam. Mums nav sevi jāierobežo, jāsatraucas, ka pienāks klāt viens kilograms un viduklis kļūs par centimetru lielāks!”

Viņa jau kopš bērnības bijusi augumā pilnīgāka nekā citas meitenes. „Es nebiju resna, bet gan lielāka, apaļīgāka,” paskaidro modele un turpina: „Par resnīti mani nesauca, bet gan apsaukāja par rižo, jo man bija rudi, sprogaini mati. Pārdzīvoju par to, bet par savu figūru nesatraucos vispār. Turklāt 12 gadus nodarbojos ar sportu – trenējos sporta aerobikā, aizrāvos ar breake dance, gāju jaunsargos, peldēju. Sportoju katru dienu, taču tik un tā nebiju tieva. Biju apaļīga, bet tvirta.”

Šova “Pati pilnība” pirmās sērijas aizkadri

Kanālā “STV Pirmā!” dots starts unikālam un izaicinošam šovam – “Pati pilnība”, kas drosmīgi runās par sabiedrībā valdošajiem ar izskatu ...

gallery icon

Tatjana neslēpj, ka ir bijuši brīži, kad jutusies neapmierināta ar savu ķermeni un ne reizi vien izmēģinājusi visdažādākās diētas. „Bija, bija man kompleksi! Vispirms par rudajiem matiem. Kad tos nokrāsoju, nomierinājos. Taču, kā jau īsta sieviete, bez kompleksiem dzīvot nespēju. Tāpēc, tikusi vaļā no vieniem, sameklēju citus – sāku pārdzīvot par to, ka esmu apaļīga. Tievēju vairākas reizes, bija burvīgi rezultāti, man bija 38. izmērs, taču ātri vien iepriekšējais svars atgriezās. Sapratu, ka nevaru visu mūžu pārtikt no salātu lapām, ka vēlos baudīt dzīvi – iet ciemos un uz restorāniem, ēst visu, ko sirds kāro. Kad ievēroju diētas, biju ļoti, ļoti nervoza, bet tagad – absolūti nē,” stāsta modele, paskaidrojot, ka nav jau tā, ka rij visu, kas pagadās: „Ievēroju mērenību. Ir lietas, no kā cenšos atteikties, bet, ja ko ļoti sakārojas, to sev neliedzu. Ja kādu dienu apēdu ko vairāk, panašķējos ar kūkām, tad nākamajā dienā ēdu mazāk. Man galvenais ir uzturēt savu ķermeni tādu, kāds tas ir!”

Nākamā lapa: Līgums paredz netievēt