foto: Agostino Fabio / MEGA / Vida Press
Dzīvais Kens, kurš veicis vairāk nekā 100 plastikas operāciju, izskatās aizvien biedējošāks
Dzīvais Kens viesojas Romā.
Slavenības
2019. gada 24. aprīlis, 11:10

Dzīvais Kens, kurš veicis vairāk nekā 100 plastikas operāciju, izskatās aizvien biedējošāks

Jauns.lv

Brazīliešu-britu izcelsmes TV personība un modelis Rodrigo Alvess labāk pazīstams kā dzīvais Kens. Pasaulē nav otra tāda cilvēka, kas labprātīgi ļāvies tik daudz plastiskajām operācijām, lai iegūtu „perfektāku izskatu”. Dzīvajam Kenam pašam patīk savs izskats, lai gan lielākajai daļai sabiedrības šķiet, ka 35 gadus vecais vīrietis ar katru nākamo operāciju izskatās aizvien baisāks.

foto: Agostino Fabio / MEGA / Vida Press
Dzīvais Kens viesojas Romā.

Nesen dzīvais Kens jeb Rodrigo Alvess viesojies Itālijas galvaspilsētā Romā, kur filmēts viņa dziesmas (!) videoklips. Skaņdarbam dots nosaukums „Plastic World” un tajā piedalās arī dzīvā Kena ķirurgs Džiankome Urtiss. No videoklipa filmēšanas brīvajā laikā Alvess devies apskatīt vēsturisko pilsētu un iepozējis selfijiem tūristu iecienītākajās pilsētas vietās.

Dzīvais Kens Romā filmējas videoklipā un apskata populārākās vietas pilsētā

gallery icon
25

Interneta enciklopēdija „Wikipedia” vēsta, ka līdz 2018. gada janvārim Rodrigo Alvess iztērējis vairāk nekā 500 000 sterliņu mārciņu un pārcietis 103 estētiskās ķirurģijas manipulāciju. Viņam veikta 51 (!) plastikas operācija, savukārt pārējo skaitu sastāda dažādas „skaistuma injekcijas”.

Pērn, kad Rodrigo nolēma izoperēt vairākas ribas, lai iegūtu šmaugāku vidukli, viņš pat bija gatavs riskēt ar dzīvību.

Dzīvajam Kenam izoperētas 4 ribas

Dzīvajam Kenam izoperētas 4 ribas.

gallery icon
12

Septiņas dienas pēc kārtējās plastiskās operācijas, kuras laikā viņam izņemtas četras ribas, dzīvais Kens fotogrāfijās demonstrējis savu korsetes iekauto 20 collu vidukli (50.8 cm). Šī operācija vīrietim izmaksājusi 39 000 ASV dolāru. Ķirurģiskā procedūra viņam veikta Losandželosā, bet pati tās gaita nofilmēta. Video no operāciju zāles bija ievietots ķirurga Maikla K. Obenga „Instagram” lapā, kur teikts, ka tā bijusi pirmā ribu izņemšanas operācija vīrietim.

„Dzīvajam Kenam” veic matu transplantāciju

„Dzīvajam Kenam” veiktā matu transplantācijas operācija ilgusi septiņas stundas. Lai gan tā bijusi ārkārtīgi sāpīga un asiņaina, jau drīz pēc ...

gallery icon
12

Pēc operācijas izņemtās ribas saliktas uz galda un Rodrigo Alvess tās ar sajūsmu fotografējis.

Dzīvais Kens sākotnēji pieprasījis sev izoperēt sešas ribas un juties dziļi satriekts, kad ārsts kategoriski atteicies to darīt, jo atlikušās ribas vairs nespētu veikt plaušu aizsargāšanas funkciju.

Dzīvais Kens Milānā veic kārtējo sejas operāciju

gallery icon
30

Dzīvais Kens svin draudzenes jubileju Spānijā

Dzīvais Kens Rodrigo Alvess Spānijas kūrortā Marbelā atzīmējis draudzenes Danijas Levijas dzimšanas dienu.

gallery icon
9

Dzīvais Kens Indijā

„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess devies uz Indiju, lai sakārtotu domas, apsvērtu nākotnes plānus, kā arī attīrītu organismu.

gallery icon
30

Dzīvais Kens pludmalē ar Bārbiju

„Dzīvais Kens” brazīlietis Rodrigo Alvess atpūtās Marbellas kūrortā Spānijā ar TV realitātes šova „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju.

gallery icon
7

„Dzīvais Kens” pēc kārtējās plastiskās operācijas

„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess ar plastiskajām operācijām apstāties nedomā. Nesen viņam nomainīts zoda implants, piepaceltas uzacis un uzlikts cits deguns. ...

gallery icon
22

Dzīvais Kens izaudzējis garākus matus

Dzīvais Kens jeb Rodrigo Alvess izaudzējis garākus matus cēlu mērķu vārdā. Viņš drīzumā plāno noskūt tos uz nullīti un ziedot ...

gallery icon
8