foto: Xavier Collin/Image Press/Splash/ Vida Press
Ambera Hērda detalizēti izstāsta, cik patiesībā vardarbīgs bijis Džonijs Deps
Ambera Hērda un Džonijs Deps.
Slavenības
2019. gada 12. aprīlis, 15:54

Ambera Hērda detalizēti izstāsta, cik patiesībā vardarbīgs bijis Džonijs Deps

Jauns.lv

Konfidencialitātes līgums vairs neprasa aktrisei Amberai Hērdai klusēt. Viņa pastāstījusi visu patiesību par to, kā gadiem ilgi cietusi vardarbību no bijušā vīra aktiera Džonija Depa un, laulātajam draugam esot narkotiku un alkohola reibumā, baidījusies par savu dzīvību.

Šaušalīgo atzīšanos Ambera Hērda nav agrāk darījusi publiski zināmu, jo 2016. gadā, šķirot laulību, pāris parakstīja striktu konfidencialitātes līgumu. Tas vairs nav spēkā, jo Deps to pārkāpis, iesūdzot tiesā bijušo sievu. Šā gada februārī tiesas ceļā aktieris pieprasīja Hērdai 50 miljonus ASV dolāru lielu sāpju naudu par kaitējumu viņa karjerai, ko radījusi bijušās sievas publikācija laikrakstā „Washington Post”.

foto: Xavier Collin/Image Press/Splash/ Vida Press
Ambera Hērda un Džonijs Deps.

Lai gan Ambera Hērda nevienu nebija nosaukusi vārdā, viņa publikāciju rakstījusi kā cilvēks, kas piedzīvojis vardarbību ģimenē. Ierosinātajā prāvā teikts, ka aktierim izteiktās apsūdzības sadzīves vardarbībā ir „kategoriski un pierādāmi nepatiesas”. Deps vainoja bijušo sievu, ka ar šādiem apgalvojumiem viņa tikai centusies vairot savu popularitāti un sekmēt karjeru.

Holivudas aktrise Ambera Hērda ceturtdien lūdza tiesnesi noraidīt viņas bijušā vīra Džonija Depa ierosināto lietu pret viņu par apmelošanu, kas saistīta ar Hērdas presē rakstīto par sadzīves vardarbību viņu ģimenē.

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

gallery icon

Tagad, kad konfidencialitātes līgums zaudējis savu jēgu, Hērda detalizēti pastāstījusi par to, kas noticis viņu mājās aiz slēgtām durvīm. Aktrise atzīst, ka Depa vardarbības izpausmes parādījušās aptuveni pēc viena viņu kopābūšanas gada. Pāris sāka satikties 2012. gadā pēc iepazīšanās filmas „The Rum Diary” uzņemšanas laukumā.

„Es pieredzēju, ka Džonijs aizraujas ar narkotikām un alkoholu,” apliecina aktrise. „Dažreiz, kad viņš vienlaicīgi bija lietojis narkotikas un recepšu medikamentus, man vajadzēja meklēt viņam mediķu palīdzību. Ikreiz, kad viņš lietoja apreibinošās vielas, es raizējos par mums abiem. Viņš kļuva pavisam cits cilvēks, bieži vien vardarbīgs,” apliecina Hērda, norādot, kā šajās reizēs Deps pārvērties par īstu „monstru”.

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon

2014. gada maijā Deps neesot valdījis pār savu rīcību privāta lidojuma laikā (to redzējuši arī vairāki aculiecinieki), jo bijis greizsirdīgs par Amberas mīlas ainu ar Džeimsu Franko, kas nofilmēta iepriekšējā dienā. „Džonijs man sāka mest ar dažādiem priekšmetiem,” norāda Hērda, piebilstot, ka šajā laikā Deps dusmu uzplūdā „izkliedza vārdu Džeimss Franko”.

„Es kādā brīdī piecēlos kājās, bet Džonijs man iesita pa muguru, liekot pakrist. Džonijs man meta ar savu zābaku, kamēr es atrados uz grīdas. Džonijs mani rupji lamāja, līdz devās uz lidmašīnas labierīcībām, un, ieslēdzies tualetes telpā, zaudēja samaņu uz visu atlikušo lidojuma laiku.” Deps vēlāk ar īsziņas palīdzību esot atvainojies Hērdai, rakstot: „Jau atkal man par sevi ir kauns un nožēla. Protams, es atvainojos. Es patiešām nezinu, kāpēc un kas man notika. Bet es nekad to vairs neatkārtošu.”

Džonijs Deps un Ambera Hērda, apmeklējot filmas „The Rum Diary” reklāmas pasākumus

gallery icon

Pāris apprecējās 2015. gada februārī, un vardarbība atsākusies jau mēnesi pēc kāzām. Deps Austrālijā filmējās „Karību jūras pirātu” piektajā filmā, kad trīs dienu ilgas MDMA/Ecstasy lietošanas rezultātā plosījies kā apmāts.

„Džonijs man pateica, ka es neesot nepārprotami aizliegusi viņam lietot „ecstasy”. Strīds iekarsa. Džonijs mani pagrūda, iepļaukāja un nogrūda uz grīdas, pirms paguvu aizskriet un ieslēgties guļamistabā,” atceras Hērda. Nākamajā rītā, kad Ambera nokāpusi uz pirmo stāvu, viņa redzējusi, ka vīrs jau izdzēris astoņas MDMA tabletes un turpina. „Līdz vakaram Džonijs bija iesitis man vēl neskaitāmas reizes, nogrūdis uz grīdas, žņaudzis un spļāvis sejā.”

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon

„Šajā vakarā Džonijs uzgrūda mani uz galda tenisa galda, kas sabruka zem manis. Džonijs svieda pudeles pa stikla durvju paneļiem, saplēšot divus no tiem un atstājos stikla lauskas visapkārt. Tad Džonijs mani sagrāba, cieši satverot ķermeni un naktstērpu. Viņš noplēsa man naktstērpu. Kādā brīdī es viņa priekšā stāvēju pavisam kaila, ar basām kājām izlijušajā alkoholā un stikla lauskās.”

„Džonijs sagrāba mani aiz matiem un smacēja pret virtuvē esošo ledusskapi. Es centos piecelties, bet slīdēju pa stikliem izkaisīto grīdu un virtuves galda virsmu. Tad Džonijs mani grūda prom no sevis. Es centos aizmukt, kamēr Džonijs turpināja mest man ar priekšmetiem un alkohola pudelēm.”

Džonijs Deps skūpsta sievu uz sarkanā paklāja

Pēc trīs gadus ilgas kopābūšanas Holivudas zvaigzne Džonijs Deps 2015. gada februārī apprecēja draudzeni aktrisi Amberu Herdu. Kaisle pāra attiecībās ...

gallery icon

„Vienā no baisākajiem un biedējošākajiem brīžiem šo trīs dienu pārbaudījuma laikā Džonijs sagrāba mani aiz kakla un atslēgas kaula, un trieca pret virtuves galda virsmu. Es nevarēju piecelties, jo viņš mani žņaudza, bet manas rokas un kājas slīdēja pa izlieto alkoholu un saplēsto stiklu uz galda virsmas un grīdas, atkal un atkal sagriežot man rokas un kājas. Pārbijusies par savu dzīvību, es viņam teicu – ‘Tu mani sāpini un liec sagriezties.’ Džonijs mani ignorēja, turpinot sist ar vienu roku, kamēr ar otru pret sienu trieca izturīgas plastmasas telefonu, kas sašķīda gabalu gabalos. Sadauzot telefonu, Džonijs nopietni savainoja pirkstu, nogriežot burtiski galu no tā... Kad es spēju tikt prom, es iebarikādējos augšstāvā esošajā guļamistabā.”

Par Džonija plaukstas traumu tolaik bija zināms arī publiski, jo tā kavēja turpmāko darbu pie filmas. Tolaik gan oficiāli tika apgalvots, ka aktieris traumu ieguvis „negadījumā, vizinoties ar kartingu”.

Džonijs Deps publiski bučo savu līgavu

gallery icon

Kādā citā reizē – 2015. gada martā – Ambera atzīst, ka iesitusi vīram, lai aizstāvētu savu māsu Vitniju, kuru viņasprāt aktieris vēlējies nogrūst pa kāpnēm.

„Džonijs gatavojās man iesist, bet Vitnija nostājās mums pa vidu. Džonijs savas dusmas pavērsa pret Vitniju, kura tobrīd stāvēja kāpņu augšā. Baidoties par māsas drošību, es iesitu Džonijam pa seju, šādi novēršot viņa uzmanību no māsas. Tā bija vienīgā reize, kad jebkad esmu viņam iesitusi.”

Deps atkārtoti kļuvis vardarbīgs, kad 2015. gada augustā pāris devies ceļojumā uz Taizemi un Malaiziju. „Džonijs uzsāka kašķi un sāka man sist. Viņš turēja mani aiz kakla un sita pret sienu. Atceros, ka man bija bail, ka Džonijs nezinās, kad apstāties un varētu mani nogalināt.”

Džonijs Deps ar sievu Amberu Herdu dodas prom no tiesas sēdes Austrālijā

Par mājas mīluļu, divu Jorkšīras terjeru, ievešanu Austrālijā bez dokumentu sakārtošanas un izietas karantīnas, Holivudas zvaigznes Džonija Depa sievai aktrisei ...

gallery icon

Četrus mēnešus vēlāk Hērda apliecina, ka Deps uzsācis jaunu kautiņu. „Viņš mani spēcīgi iepļaukāja, sagrāba aiz matiem un no kāpnēm aizvilka līdz kabinetam, līdz dzīvojamajai istabai, līdz virtuvei, līdz guļamistabai un tad līdz viesu istabai. Šajā laikā viņš izrāva saujām matu no mana skalpa.”

„Viņš atvēzējās un ar savu galvu iesita man pa seju, pārsitot man degunu, kas nekavējoties sāka asiņot, radot dedzinošas sāpes sejā. Es pateicu Džonijam, ka vēlos no viņa aiziet. Ka izsaukšu policiju, ja viņš man vēlreiz pieskarsies. Kad devos uz viesu apartamentu pusi, viņš reaģēja, mani nogrūžot, sagrābjot aiz matiem un vazājot no vienas telpas uz otru.”

„Viņš sagrāba mani aiz kakla, nogrūda uz grīdas un sita pa pakausi,” turpina Ambera. „Tad viņš turēja mani aiz matiem, sita pa seju un kliedza ‘Es, pie velna, tevi nogalināšu, es, pie velna, tevi nogalināšu – vai tu mani dzirdi?’ Visapkārt mētājās man izrauti matu kamoli un uz paklāja bija palikusi līnija, kā viņš mani pa to vilcis.”

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu ierodas Austrālijā

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu aprīlī ierodās Brisbenā ar savu privātlidmašīnu un nedeklarēja muitā viņa atvestos Jorkšīras terjerus.

gallery icon

Ambera Hērda vīru visbeidzot pametusi pēc 2016. gadā presē plaši apspriestā trača [pēc tā Ambera publiskoja savas fotogrāfijas ar zilumiem klāto seju]. „Daudzi cilvēki mani sauca par meli, lai gan nebija pat dzirdējuši manu stāstu,” apliecina Hērda. „Cilvēki vainoja, ka esmu nodarījusi pāri Džonijam. Tā nav patiesība. Es nekad neesmu uzbrukusi Džonijam, tikai pašaizsardzības nolūkos (un pasargājot savu mazo mās). Es nekad nevienu neesmu fiziski ietekmējusi. Es zinu kā tas ir otram cilvēkam.”

„Tā vietā esmu centusies pasaulē nest labu un mudinājusi iestāties pret vardarbības pārtraukšanu ģimenē... Esmu runājusi par vardarbību publiski, bet vienmēr esmu izvairījusies nosaukt Džonija vārdu un neesmu vērsusi uzmanību uz viņa nodarīto man. Ne tikai tāpēc, ka vēlos atstāt šo savas dzīves posmu pagātnē, bet arī tāpēc, ka šķiroties Džonijs uzstāja, lai parakstu striktu konfidencialitātes līgumu.”

Džonijs Deps neticami izmainījies

Fani bija neizpratnē – „Kas gan noticis ar seksīgo Džoniju Depu?”. Apmeklējot filmas „Black Mass” pirmizrādes vakaru Toronto, aktieris izskatījās ...

gallery icon