foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pie Kiviča un Skulmes durvīm klauvē realitāte - no Lienes bērnu tēvs prasa uzturnaudu
Pēc atgriešanās no Itālijas dzimtenē mīlniekus sagaidījis vairākus simtus eiro liels parāds par elektrību, kā arī paredzama skaidrošanās ar bāriņtiesu.
Slavenības
2019. gada 9. aprīlis, 06:12

Pie Kiviča un Skulmes durvīm klauvē realitāte - no Lienes bērnu tēvs prasa uzturnaudu

Žurnāls "Kas Jauns"

Pēc atgriešanās no ceļojuma pa Itāliju Latvijas šovbiznesa karstākā pārīša – mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes – dzīvē atkal iestājusies realitāte. Kamēr Kivičs lepni prezentē savu grāmatu, kurai bez vāka beidzot esot arī tapušas lapas, jādomā, kā tikt galā ar finansiāliem rūpestiem.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", pēc atgriešanās no Itālijas dzimtenē mīlniekus sagaidījis vairākus simtus eiro liels parāds par elektrību, kā arī paredzama skaidrošanās ar bāriņtiesu par aizbildniecības tiesību atņemšanu Lienei Skulmei.

Andra Kiviča un Lienes Skulmes atpūta Itālijā

Andra Kiviča un Lienes Skulmes atpūta Itālijā.

gallery icon
39

Viena no apspriestākajām tēmām, par kuru sabiedrība pauž sašutumu, ir Lienes novēršanās no saviem bērniem – trim meitām, kuras pašlaik dzīvo pie viņas bijušā vīra un atvašu tēva Ārena Skulmes. Daudzi prāto, kā Skulme, kas līdz šim rūpējusies par bērniem, attiecību dēļ spējusi krasi mainīt dzīvesveidu un atstāt meitas tēva apgādībā. Liene izsaukta uz pārrunām bāriņtiesā, kur viņai nāksies sniegt paskaidrojumus un atspēkot pārmetumus, kas met aizdomu ēnu pār viņu kā par bērniem gādājošu māti. Atbildīgās instances Skulmei pat esot noteikušas pārbaudes laiku...

Līdz šim Skulmes šķirtais vīrs, kura jaunajā ģimenē arī augot viens bērns no tagadējām attiecībām, publiski par trīs vecāko atvašu mātes izpausmēm šovbiznesā nav izteicies. Taču, kā nesen atzina Liene, attiecības ar meitu tēvu esot visai sarežģītas. Šo faktu apstiprina arī Andris, kurš žurnālam "Kas Jauns" atklājis jaunas nianses.

Andra Kiviča koncerts Valentīndienā

2019. gada 14. februārī izklaides vietā "Paldies latiņam" koncertu sniedza mūziķis Andris Kivičs.

gallery icon
119

„Lienes bijušais vīrs Ārens grib panākt, lai Lienei tiktu atņemtas aizbildniecības tiesības. Viņš grib dabūt kādus 400 eiro mēnesī no Lienes – kā uzturnaudu meitām,” stāsta Kivičs, kas ar mīļotās bērnu tēvu pats arī esot ticies. „Jā, esam runājuši. Nekādu viņa viedokli gan nedabūju dzirdēt, jo visam manis teiktajam Ārens tikai piekrītoši māja ar galvu. Gāju tikties ar domu sadraudzēties un uzturēt normālu kontaktu, taču, lai arī esam ar Ārenu viena vecuma vīrieši, viņš man atstāja pūpēža iespaidu. Sarunājoties pat acīs neskatījās,” atzīst Andris.

Tāpat Kivičam un Skulmei tagad jādomā par to, kā tikt galā ar parādiem. "Atbraucām, un jau priekšā rēķins par Lienes dzīvokļa elektrības parādu. Par diviem gadiem sakrājies, nav mazs – 470 eiro. Ko darīt? Samaksāsim,” sola Andris. 

To, kāpēc Lienes meitas izvēlējušās dzīvot pie sava tēva, un ko Andris ar Lieni pēc Itālijas ceļojuma tagad visvairāk vēlas, vairāk lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns", kurā netrūkst arī citu interesantu ziņu, interviju un notikumu!