Gaidot ģimenes pieaugumu Džons Ledžends nopērk māju par 14.1 miljonu! FOTO
Jau drīzumā mūziķis Džons Ledžends un viņa sieva modele Krisija Tīgena kļūs par vecākiem meitiņai. Līdz ar ģimenes pieaugumu pāris iegādājies jaunu mājvietu. No salīdzinoši nelielā dzīvokļa Ņujorkā viņi pārcēlušies uz plašu māju Beverlihilsā.
Slavenības
2016. gada 17. janvāris, 17:12

Gaidot ģimenes pieaugumu Džons Ledžends nopērk māju par 14.1 miljonu! FOTO

Jauns.lv

Mūziķis Džons Ledžends (37) ar sievu modeli Krisiju Tīgenu (30) gaida pasaulē ierodamies savu pirmdzimto, kas būšot meitiņa. No dzīvokļa Ņujorkā jaunā ģimene nu pārcēlusies uz 14.1 miljonus ASV dolāru vērtu māju Losandželosā.

Mājā, kuru agrāk par savu sauca popzvaigzne Rianna, atrodas Beverlihilsā. Tajā ir plaša saimnieku guļamistaba, istaba viņu mazajai meitiņai, trīs istabas viesiem, kā arī mājas kinozāle, peldbaseins, sporta zāle un, protams, gleznaini skati uz Beverlihilsu.

Šajā nepilnu 800 kvadrātmetru plašajā īpašumā būs gana daudz vietas gan Džona Ledženda klavierēm, gan mazajai, kur spert savus pirmos soļus.

Ledžends un Tīgena uz jaunajām mājām pārcēlās aizvadītajā nedēļā.

Izdevums „Los Angeles Times” informē, ka šis īpašums nekustamo īpašumu tirgū parādījies 2015. gada janvārī un īpašnieki par to prasījuši 16 miljonus dolāru. Nu cena nolaista līdz 14.1 miljonam ASV dolāru.

Lai gan sarakstā, kas uzskaita jaunās mājas labumus, minēts, ka tajā ir arī deviņi televizori, „Zelta globusu” ceremonijas vakarā Krisija sociālajos tīklos rakstīja, ka sēžot tukšā mājā, kur nav pat televizora. „Ēdu virtuļus mūsu jaunajā, tukšajā mājā,” rakstīja modele. „Mums uz doto brīdi nav pat televizora. Es skatos tukšumā.”

Uz jaunajām mājām pārcēlies arī ģimenes četrkājainais mīlulis angļu buldogs Padijs.

Ņujorkā esošo dzīvoklis ģimene pārdošanai piedāvāja aizvadītā gada jūnijā, par to prasot 4.5 miljonus ASV dolāru. Tajā ir viena guļamistaba un divas vannasistabas. Dzīvoklis uzskatāms par nelielu – 186 kvadrātmetri. Taču atrašanās vieta (Manhetena), stils un interjers to padara par īstu „konfekti”. Fotogrāfija ar šo dzīvoklis aizvadītā gada februārī pat bijusi publicēta uz prestižā arhitektūras žurnāla „Architectural Digest” vāka.

2015. gada oktobrī Džons Ledžends un Krisija Tīgena plašākai sabiedrībai paziņoja, ka ir pirmā mazuļa gaidībās un aizvadītajā mēnesī atklāja, ka gaidāma meitiņa. Pāris, kurš apprecējās 2013. gadā, vārdu bērnam vēl nav izdomājis.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press