foto: Publicitātes
Aktieris Ivars Auziņš ar sievu gaida pirmdzimto
Ivars ar sievu daudzsēriju filmas "Sarkanais mežs" pirmizrādē.
Slavenības
2019. gada 8. marts, 06:16

Aktieris Ivars Auziņš ar sievu gaida pirmdzimto

Jauns.lv

Aktieris un uzņēmējs Ivars Auziņš (49), kas ir jau pieaugušas meitas tēvs, ar tagadējo sievu Ievu Auziņu (35) gaida abu pirmdzimto.

Priecīgo vēsti par gaidāmo ģimenes pieaugumu aktieris Ivars Auziņš žurnālam "Kas Jauns" apstiprinājis pēc seriāla "Sarkanais mežs" pirmizrādes, uz kuru bija ieradies kopā ar dzīvesbiedri Ievu.

LTV daudzsēriju filmas “Sarkanais mežs” pirmizrāde

2019. gada 25. februārī kinoteātrī “Splendid Palace” notika Latvijas Televīzijas jaunās daudzsēriju filmas “Sarkanais mežs” svinīgā pirmo divu sēriju pirmizrāde.

gallery icon
163

Seriālā Ivars atveido angļu ārstu, un, pēc pirmajām divām sērijām spriežot, izskatās, ka savu darbu tajā būs paveicis. Auziņu pirmā kopīgā atvase ģimenē ienāks aprīļa beigās vai maija sākumā. Jāpiebilst, ka Ivars tēva godā nebūs pirmo reizi – viņam ir 21 gadu veca meita Telma, kas dzimusi attiecībās ar aktrisi Andru Bisenieci. Bet Ievai gaidāmais būs pirmais bērns.

Ivars un Ieva – Liepājas pusē pazīstama kā festivāla "Summer Sound" direktora Ulda Akselroda meita – apprecējās pirms diviem gadiem. Abi kopīgu valodu atraduši ne tikai privātajā, bet arī biznesa dzīvē. Proti, Ivaram Auziņam pieder uzņēmums "Transhemp", kas nodarbojas ar kaņepju sēklu pārstrādi, un viņš to vada un attīsta kopā ar Ievu. Patiesībā ražotnē, ko Auziņš pirms trim gadiem izveidoja Kalnciema ielā, viņš ar sievu divatā paveic pilnīgi visu.

„Iepērkam kaņepju sēklas un no tām spiežam eļļu, lobām riekstus un gatavojam proteīnu gan patēriņam Latvijā, gan eksportam,” par savu biznesu stāsta aktieris, atklājot, ka ražotnē process notiek puslīdz automātiski. „Labprāt visu automatizētu līdz robotiem. Jo paši esam arī mārketinga, tirdzniecības, finanšu, plānošanas, iepakojuma un jaunu produktu ieviešanas speciālisti,” turpina Ivars, slavēdams Ievas pieredzi reklāmas nozarē un mārketingā, kas nu lieti noderot pašiem savā uzņēmumā. „Bieži vien Ieva ir tā, kas ar savām idejām stimulē šo biznesu. Viņa ļoti labi groza manu galvu un fokusē lietas. Man ir paveicies, ka mums tik labi saskan,” pasmaida Ivars.

Joprojām būdams arī aktieris Dailes teātrī, Auziņš teic, ka abas jomas ir tik atšķirīgas, ka dod nepieciešamo psiholoģisko atslodzi. „Pārslēgties no viena uz otru galvai vienmēr ir labi. Daudzi aktieri pasaulē dara neticamas lietas. Kianu Rīvss, piemēram, būvē motociklus,” stāsta Auziņš. Uzsākot kaņepju rūpalu, viņš daudz un dikti mācījies, lai savu uzņēmumu attīstītu.

Bet Ivara meita izlēmusi iet vecāku pēdās un kļūt par aktrisi. Auziņš atklāj, ka Telma pērnvasar uzņemta Alvja Hermaņa (jeb Jaunā Rīgas teātra) kursā Latvijas Kultūras akadēmijā. „Viņa vairākas reizes stājās gan uz Valmieras, gan Liepājas kursu, bet netika… Varbūt tad nebija īstais brīdis, vajadzēja pieaugt. Tā sagaidīja šo un tika,” par meitas izvēli teic Ivars. Kopīgas teātra pieredzes gan abiem neesot, jo meita ilgus gadus pavadījusi baletā, kas beigu beigās visiem šķitis par smagu un traumatisku.