foto: Publicitātes
Kiviča un Endziņa boksa cīņa 9.martā tomēr nenotiks
Trakā pasaule
2019. gada 7. marts, 15:28

Kiviča un Endziņa boksa cīņa 9.martā tomēr nenotiks

Jauns.lv

Iepriekš plaši izsludinātā boksa cīņa starp muzikantu Andri Kiviču un slavas kāro Niku Endziņu tomēr nenotiks 9.martā, kā iepriekš bija plānots.

Par kraso pavērsienu vēsta portāls "Delfi". Abu kungu cīņa pārcelta uz 20.aprīli. Mūziķis Andris Kivičs esot salauzis pirkstu, tāpēc nevarēs cīnīties martā klubā "Godvil". Uz pasākumu iegādātās biļetes būšot derīgas arī 20.aprīlī, taču par cīņas vietu pārliecības šobrīd vēl nav.

Jau vēstījām, ka viena no pēdējā laika skaļākajām pašmāju personībām – Andris Kivičs - pieņēmis repera, bēdīgi slavenā viltus ziņu portālu īpašnieka Nika Endziņa izaicinājumu kāpt boksa ringā. Slavas alkās Endziņš portālam Jauns.lv neslēpa sajūsmu par iespēju pataisīt “Kiviču asiņainu un atņemt viņam Lieni”.

“Cīņa būs jau marta sākumā, ja nu kas. Nebūs ilgi jāgaida,” portālu Jauns.lv par saviem plāniem informēja Niks Endziņš, kurš repa aprindās ir pazīstams ar skatuves vārdu "Neids".

“Šitā cīņa – tā būs Latvijas vēsture. Es palasīju komentārus – cilvēki pat ir gatavi braukt no Liepājas, lai redzētu cīņu. Tas aizies Latvijā vēsturē, ka smagsvars pret tādu, kā mani... es neesmu tik būdīgs kā Kivičs, bet es joprojām saku – viņš kritīs jau pirmajā raundā,” turpina Endziņš.

Cīņa ieiešot Latvijas vēsturē

Līdz šim saistībā ar viltus ziņām bēdīgu slavu ieguvušais reperis norāda, ka interesi par iespēju organizēt boksa maču izrādījuši ļoti daudzi organizatori un no pieteikumiem “feisbuks vienkārši sprāgst”, taču konkrētu izvēli pats Endziņš vēl nav izdarījis. Viņš arī atklāja, ka līdz cīņai treniņus aizvadīs Jūrmalā, kur saistībā ar gaidāmo maču viss jau ir sarunāts.

Endziņš cer, ka cīņu apmeklēs tūkstošiem cilvēku: “Sīkāku informāciju atklāšu tuvākajā laikā. Šī nebūs nekāda pļēguru cīņa – viss notiks oficiāli, būs boksa rings, – es ceru, ka simtiem tūkstošiem skatītāju – un visi varēs redzēt, kā Kivičs krīt jau pirmajā raundā.” Nianses vēl esot jāatrunā ar organizatoriem, kad tie tiks izraudzīti, taču, kā apgalvoja pats Niks Endziņš: “Mēs uztaisīsim vēsturi!”

“Kivičs zaudēs, Kivičs būs asiņains!”

“Ļoti daudzi cilvēki uzskata, ka cīņā zaudēšu es, tikai tāpēc, ka Kivičs ir masīvāks par mani – viņam vairāk tie kilogrami klāt. Bet sabiedrība jau nesaprot, ka nozīme nav tajā, cik lieli tev tie muskuļi ir. Nozīme ir tajā, ko tu proti, nozīme ir tajā, ko tu māki boksā – tas ir pats svarīgākais,” pauž Endziņš.

Tomēr, ja cīņā gadīsies zaudēt, Endziņš apgalvo, ka ir apņēmies izmaksāt Andrim Kivičam naudu un pavisam noteikti pieprasīs revanšu. “Es gan vēlos piebilst, ka šeit vienīgā zvaigzne esmu es. Es iznīcināšu Kiviču, tāpēc, ka es drīkstu Latvijā spīdēt – es esmu zvaigzne un tā vienmēr būs! Un tādu kā Kiviču es nolikšu gar zemi boksa ringā! [...] Notiks tā, ka cīņā uzvarēšu es. Kivičs zaudēs, Kivičs būs asiņains! Un es arī savākšu viņa Lieni [ar Lieni domāta Andra Kiviča šī brīža mīļotā sieviete Liene Skulme]! Lieni es arī savākšu sev un Kivičam vairāk nekā nebūs,” pārdroši stāsta Endziņš.