foto: EPA/Scanpix
Aktieris Džonijs Deps iesūdzējis tiesā bijušo sievu par neslavas celšanu
Aktieris Džonijs Deps iesūdzējis tiesā bijušo sievu.
Slavenības
2019. gada 2. marts, 10:51

Aktieris Džonijs Deps iesūdzējis tiesā bijušo sievu par neslavas celšanu

Jauns.lv

Amerikāņu aktieris Džonijs Deps (55) iesūdzējis tiesā bijušo sievu Amberu Hērdu (32), kura 2016.gada maijā vērsusies pret bijušo vīru, apgalvojot, ka viņš pret sievieti kopdzīves laikā izturējies vardarbīgi, ziņo medijs "The Daily Mail".

Deps vērsies tiesā pret Hērdu un pieteicis prasību 50 miljonu ASV dolāru apmērā par neslavas celšanu, turklāt aktieris uzskata, ka bijusī sieva ar paziņojumiem nākusi klajā, lai uzspodrinātu savu karjeru.

Pagājušā gada decembrī laikraksts "The Washington Post" izplatījis materiālus no tiesvedības, kurā Hērda apgalvojusi, ka Deps viņai izteicis nāves draudus, un pēc lietas ierosināšanas pret vīru sievietei bijušas grūtības atrast darbu.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon
8

"Apgalvojumi, ka Deps kopdzīves laikā bijis vardarbīgs, ir kategoriski un acīmredzami nepatiesi," teikts tiesas spriedumā. "Deps nekad nav fiziski ietekmējis Hērdu un 2016.gadā izteiktās apsūdzības ir nepatiesas." Tālākie fakti tiesas materiālos liecina, ka Depa nevainību apstiprinājuši divi policisti, neatkarīgas trešās personas, kā arī 87 novērošanas kameru videomateriāli.

Lai gan Hērda tiesvedības norises laikā redzēta ar zilumiem klātu seju, Deps pārliecinājis tiesu, ka tieši viņš bijis upuris, jo Hērda dusmu uzplūdos vairākkārt viņu ievainojusi, piemēram, iemetot viņam ar alkohola pudeli, tādējādi salaužot viņam rokas pirksta kaulu, kuru nācies glābt ķirurgam. Negadījums noticis vien mēnesi pēc laulības noslēgšanas.

foto: REUTERS/SCANPIX
Aktrise, Džonija Depa bijusī sieva Ambera Hērda uz tiesas prāvu 2016.gadā ieradās ar zilumiem klātu seju.

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

gallery icon
7

Tagad Deps ierosinājis lietu pret Hērdu par neslavas celšanu, jo, kā uzskata aktieris, tieši bijušās sievas izteiktie apgalvojumi bijuši iemesls vīrieša karjeras lejupslīdei - četras dienas pēc informācijas publicēšanas medijos Depam atteikta loma "Karību jūras pirātu" filmā. Savukārt Hērda pēc vīra apsūdzēšanas vardarbībā piedzīvojusi karjeras uzplaukumu, kļūstot par vienu no kustības "#MeToo" sejām, kļuva par cilvēktiesību vēstnesi, kosmētikas kompānijas "L'oreal Paris" seju, kā arī sieviešu tiesību vēstnesi ASV Pilsoņu brīvības savienībā.

Ambera Hērda filmas „Akvamens” pirmizrādes vakarā un tērps „Valentino” augstās modes skatē

gallery icon
33

Deps un Hērda laulībā nodzīvoja vien 15 mēnešus, oficiāli izšķiroties 2017.gada janvārī. Zināms, ka Hērda 7 miljonus no šķiršanās laikā iegūtās naudas ziedojusi kādai bērnu slimnīcai Losandželosā.

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon
18

Džonijs Deps un Ambera Hērda, apmeklējot filmas „The Rum Diary” reklāmas pasākumus

gallery icon
18