Operdziedātāja Šļubovska Ventspilī parāda jauno vīru. Mūziķi aizkulisēs ar otrajām pusītēm. FOTO
Operdziedātāja Inga Šļubovska mūziķus iepazīstināja ar jauno vīru Edmundu Kancēviču.
Slavenības
2016. gada 27. janvāris, 19:45

Operdziedātāja Šļubovska Ventspilī parāda jauno vīru. Mūziķi aizkulisēs ar otrajām pusītēm. FOTO

Jauns.lv

Vairāki skatuves mākslinieki uz „Muzikālās bankas 2015” finālkoncertu Ventspilī ieradās kopā ar savām otrajām pusītēm, kas nenoliedzami ir viņu radošo gaitu kaismīgākie atbalstītāji.

Piemēram, operdziedātāja Inga Šļubovska pa aizkulisēm pastaigājās, sadevusies ar savu jauno vīru Edmundu Kancēviču, ar ko gredzenus mija aizvadītajā vasarā. Jaunais vīrs neatkāpās no daiļās dziedātājas ne mirkli, un gan pavadīja līdz skatuvei, gan sagaidīja sievu pēc uzstāšanās no tās nokāpjam. Aizkulisēs Šļubovska pārējos mūziķus iepazīstināja ar savu laulāto draugu, bet, paejot nostāk no ļaužu drūzmas, mīļotais dziedātājai pieķeršanos izrādīja, ik pa laikam viņu neuzkrītoši noskūpstot.

Pasākuma aizkulisēs ar otrajām pusītēm laiku pavadīja arī citi mūziķi. Pērn vasarā apņemto sievu Kitiju uz koncertu pavadīja komponists Raimonds Tiguls. Kopā ar grupas „Musiqq” solistu Emīlu Balceri no Liepājas uz Ventspili pelēkajā BMW atbrauca viņa draudzene Ieva Ozoliņa, savukārt Ivo Fomina uzstāšanos koncertā nobaudīt, arī no Liepājas, pēcpusdienā ieradās viņa daiļā sieva Iveta Fomina. Arī siguldietis, grupas „Dzelzs vilks” solists Juris Kaukulis Ventspilī nebija ieradies viens, bet gan kopā ar sievu un divu bērnu māmiņu Aiju Kaukuli.

Vairāki mūziķi uz pasākumā bija sastopami arī kuplākā ģimenes sastāvā. Piemēram, grupas „Menuets” mūziķis Adrians Kukuvass koncerta sākšanos gaidīja kopā ar sievu Noru un muzikālo meitu Adriju Silvu, bet dziedātāja Anmary jeb Linda Dinsberga ar dēlu Martu uzmundrināja pasākuma producentu Aigaru Dinsbergu. Tikmēr grupas „Astro’n’out” soliste Māra Upmane-Holšteine un mūziķis Goran Gora jeb Jānis Holšteins-Upmanis ar mūziķiem ciešāku saikni dibināt palīdzēja savai gadu un deviņus mēnešus vecajai meitiņai Ronjai.

     

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Inta Mengiša