Cilvēki sociālajos tīklos iesmej par Kiviča un Skulmes tiešraidi no vannas
Trakā pasaule
2019. gada 11. februāris, 08:09

Cilvēki sociālajos tīklos iesmej par Kiviča un Skulmes tiešraidi no vannas

Jauns.lv

Latvijas apspriestākais pāris Andris Kivičs un Liene Skulme bezalkoholiskā šampanieša kompānijā savus sekotājus atkal priecēja ar "Facebook" tiešraidi. Vēlā svētdienas vakarā pāris sildījās vannā kādā viesu namā un atteicās no jebkādas privātuma politikas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pāra sakāmais bija tas pats, kas iepriekš - neviltota neizpratne par to, kāpēc gan cilvēkiem tā interesē viņu privātā dzīve, taču šoreiz ar privātuma izrādīšanu abi tik tiešām neskopojās - divu stundu garajā seansā dažkārt pavīdēja arī Kiviča dzimumorgāni. Tam, ka loceklis ir redzams vairāk nekā 4000 cilvēku, kas tobrīd notiekošajam sekoja, abi nespēja noticēt - nevarot būt! Vienlaikus mīlnieki sajūsminājās par lielo sekotāju skaitu un pavēstīja, ka drīzumā gaidāmi lieli jaunumi. Tā, piemēram, drīz iznāks Andra Kiviča otrā grāmata (kuru atteikusies izdot "Zvaigzne ABC" vadītāja Vija Kilbloka, bet piekritis apgāds "Jumava"), kā arī 12.februāra vakarā abi nāks klajā ar kādu īpašu paziņojumu. Tāpat mīlnieki arī nosauca datumu, kad aizbrauks no Latvijas - tas notikšot 11.martā. Savukārt sociālajos tīklos cilvēki gan smejas, gan raud par acīmredzamo neticamo: kad likās, ka Kivičs un Skulme ne ar ko vairs nepārsteigs, viņš visai valstij parāda savas ģenitālijas. Tikai daži no ierakstiem tviterī:

foto: Ekrānuzņēmums

Jau vēstīts, ka muzikants Andris Kivičs un sabiedrības dāma Liene Skulme jau kopš novembra sākuma gozējas īstenās rampas ugunīs, ne tikai nesaudzējot savu privāto dzīvi, bet ļaujot itin visiem sekot līdzi abu mīlasstāstam. Kivičs bijis vairākkārt precējies, viņam ir trīs bērni, taču pēdējā ģimene ar Madaru Kiviču izjuka pērn novembrī. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās